Ο Πάρντο πολυτιμότερος της χρονιάς!

Ο φύλακας άγγελος του ΑΠΟΕΛ ψηφίστηκε και φέτος ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, αποτυπώνοντας και με αυτό τον τρόπο την καταλυτική παρουσία του. Στο ετήσιο μας γκάλοπ στο οποίο ζητάμε να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς έλαβαν μέρος περισσότερα από 5450 άτομα. Ο Ούρκο Πάρντο συγκέντρωσε ένας ποσοστό 38% με τον Αλωνεύτη να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των οπαδών μας με 32%.Στα αρχικά στάδια της ψηφοφορίας έγινε μάχη μεταξύ των δυο αλλά στην πορεία η διαφορά άνοιξε υπέρ του Πάρντο.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενο χρονιά που ο Πάρντο ψηφίζεται ως ο κορυφαίος κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η συνεισφορά του στην κατάκτηση των δυο συνεχομένων πρωταθλημάτων ήταν καθοριστική αφού ήταν αυτός που με τις αποκρούσεις του και τη γενικότερη του παρουσία έκανε εφικτό τον στόχο του back to back.

Ο Πάρντο βοήθησε ποικιλοτρόπως έτσι ώστε να βελτιωθεί η αμυντική γραμμή της ομάδας που στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος είχε αρκετά προβλήματα και το ότι στο τέλος είχαμε και πάλι την καλύτερη άμυνα μιλά από μόνο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!