Ο πονοκέφαλος της 18αδας!

Δεν ξέρουμε πόσοι θα ήθελαν και θα είχαν τα αντέρα να βρίσκονται στη θέση του Γιώργου Δώνη. Ο προπονητής μας έχει το εξαιρετικά δύσκολο έργο να προετοιμάσει τους παίκτες για έναν αγώνα τεράστιας σημασίας και προεκτάσεων. Το πόσο καθοριστική είναι κάθε απόφαση του προπονητή επιβεβαιώνεται και από τις υποτιθέμενες απλές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του καθορισμού της 18μελούς αποστολής. Η ανακοίνωση της ανεπίσημης 23μελούς αποστολής από την οποία σήμερα θα «κοπούν» πέντε ποδοσφαιριστές κάθε άλλο παρά εύκολη απόφαση μπορεί να θεωρηθεί. Οι 23 που λάβουν μέρος στη σημερινή προπόνηση είναι οι ακόλουθοι: Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου, Amorin, Carlao, Παπάζογλου, Kaka, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Gomes, Εφραίμ, Αλωνεύτης, De Vincenti, Manduca, Sheridan, Djebbour, Adorno, Σωτηρίου.

Αν θεωρήσουμε τους Κίσσα, Αρτυματά και Σωτηρίου ως τους τρεις από τους πέντε γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει να «κοπούν» και δυο άλλοι που σίγουρα ο Δώνης θα ήθελε να τους είχε στον πάγκο ως επιλογές.

Η απόφαση για παράδειγμα να κοπεί ο Ατόρνο κάθε άλλο από εύκολη μπορεί να θεωρηθεί αφού πρόκειται για τον παίκτη που κερδίζει τις εντυπώσεις στις τελευταίες προπονήσεις ενώ σε κάθε αφορμή υπενθυμίζει στον Δώνη ότι έχει το γκολ. Από την άλλη υπάρχει η πίεση να βρεθεί στην αποστολή ο ανέτοιμος Τζιμπούρ με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να δώσει ένα ουσιαστικό 20λεπτό αν χρειαστεί! Εκ των πραγμάτων ο Δώνης πρέπει να κόψει έναν εκ των δυο και η απόφαση του συζητηθεί.

Δεν αρκεί όμως ένας από τους προαναφερθέντες οπότε θα πρέπει να κοπεί ακόμα ένας και παρόλο που πολλοί θα πουν ότι ο Κακά είναι περιττός πρόκειται και πάλι για μια πολύ δύσκολη απόφαση αφού κάρτες και τραυματισμοί καθιστούν αναγκαία την παρουσία του Βραζιλιάνου.

Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί είναι πιο εύκολο το έργο του προπονητή της κερκίδας!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!