Ο τελευταίος αγώνας του Κόντη

Αν ο αγώνας του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ δεν συνδυαζόταν με τον άδοξο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Χρίστου Κόντη, ελάχιστοι θα τον θυμούνταν αφού ήταν ένα ανούσιο παιχνίδι το οποίο επισκιάστηκε από την πρόκριση και των δυο ομάδων στους ομίλους. Εμείς σε αυτούς του Champions League και η ομάδα της Λάρνακας σε αυτούς του Europa. Λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί η τεράστια νίκη επί της Βίσλα και τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ο ΑΠΟΕΛ πήγε στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς πέραν της αναγκαστικής αλλαγής του Χιώτη τον οποίο αντικατέστησε ο Κίσσας προτίμησε να ρίξει στον αγώνα τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν και στο 3-1 επί της Βίσλα. Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελε ο προπονητής κυρίως μεσοεπιθετικά αφού η ΑΕΚ κατάφερε να περιορίσει πλήρως τον Αλμείδα και τους υπόλοιπους.

Το τελικό 0-0 κρίθηκε από όλους ως δίκαιο αποτέλεσμα ενώ η διαιτησία του Ζαφείρη κατάφερε να εκνευρίσει όλους στην ομάδα μας λόγω των πολλών λανθασμένων αποφάσεων του στον πειθαρχικό τομέα.

Ήταν επίσης η τελευταία φορά που είδαμε τον Κόντη να φορεί τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αφού μετά τη λήξη του αγώνα συνέβησαν όλα όσα τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση. Όπως είπε αργότερα και ο ίδιος δεν αισθανόταν πολύ καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ με τη λήξη του οι πόνοι στο θώρακα άρχισαν να γίνονται έντονοι.

Ο παίκτης που αγαπήθηκε όσοι λίγοι απέφυγε τα χειρότερα και πλέον τον βλέπουμε στην άκρη του πάγκου να έχει ρόλο βοηθού προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχουμε συνηθίσει στο νέο του ρόλο και μας λείπει ως ποδοσφαιριστής, όσο σπουδαίοι και αν είναι οι άλλοι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!