Ο Tony η νέα μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ

Ο 24χρονός Νιγηριανός Anthony Nnaduzor Mwakaeme είναι ο νέος ποδοσφαιριστής που επέλεξε ο Πάουλο Σέρτζιο για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδα μας. Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μέσω του σχετικούς  sms που αποστέλλεται στους φιλάθλους.

  Η επιλογή του Mwakaeme κινείται μέσα στα ίδια ακριβώς πλαίσια που κινήθηκαν και οι υπόλοιπες επιλογές του προπονητή μας. Είναι βασικά ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής τον οποίο δεν συνοδεύουν ιδιαίτερα στατιστικά και τρελοί αριθμοί σκοραρίσματος, πέραν από μια καλή σχετικά χρονιά στην Cluj το 2011/12 κατά την οποία σημείωσε 7 τέρματα.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 2 ομάδες, στην Petrolul Ploiesti και μετά στην Universitatea Cluj. Συνολικά έπαιξε σε 13 παιχνίδια, 8 ως αλλαγή και σκόραρε 2 φορές.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο πιο κάτω φαίνεται ότι ο Tony διαθέτει ντρίπλα, είναι γρήγορος, έχει καλό σουτ, εκτελεί και πέναλτι. Εξίσου σημαντικό είναι ότι αρέσκεται στο να πανηγυρίζει τα γκολ του με τον κόσμο! Φυσικά ισχύει ΠΑΝΤΑ το καθρέφτης όλων το γήπεδο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Anthony Nnaduzor Nwakaeme. Ο Anthony Nwakaeme αναμένεται στην Κύπρο αργά απόψε. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής θα περάσει αμέσως από ιατρικές εξετάσεις και αν ολοκληρωθούν με επιτυχία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!