Θέλει και αυτός καθαρή νίκη

Ο Σέρτζιο επιχείρησε στη σημερινή δημοσιογραφική του να κατεβάσει τους τόνους όσον αφορά τη σημασία του αγώνα αλλά παραδέχτηκε ότι το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι μια καθαρή νίκη. Αυτό συνεπάγεται νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Ο προπονητής μας αναπόφευκτα κλήθηκε να σχολιάσει και το κεφάλαιο ενίσχυσης αφού μετά την πρώτη του δήλωση για 3-4 προσθήκες, έχουν γίνει οκτώ και προγραμματίζονται ακόμα δυο. Αναλυτικά οι δηλώσεις Σέρτζιο

«Δεν πρέπει να μας απασχολεί αν πρόκειται για παιχνίδι τριών ή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Παίζουμε με μια καλά οργανωμένη ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει καλούς παίκτες με καλές τεχνικές ικανότητες» ανέφερε αρχικά ο Σέρτζιο.

«Θα πολεμήσουμε μέχρι και το 90΄ για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι μια καθαρή νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Η Μάριμπορ είναι πιο έτοιμη ομάδα όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα λάθη. Και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Για τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια…

«Ο κόσμος θα πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα. Ξέρω την δουλειά που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό τον δρόμο».

Για την ενίσχυση…

«Η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στη Μάριμπορ. Πιστεύω στο υλικό που υπάρχει. Στόχος είναι η καλύτερη στελέχωση. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσω να αλλάξω και την εικόνα του κυπριακού ποδόσφαιρου προς τα έξω».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!