Πάει για τη γνωστή θεραπεία

Τα νέα για τον Αλωνεύτη δεν ήταν καλά κάτι που ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό για όσους γνωρίζουν την ευπάθεια του παίκτη στους προσαγωγούς. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων μπορούσε να ήταν και χειρότερο αν η θλάση ήταν τρίτου βαθμού αλλά η αναμενόμενη αποχή των 15 ημερών δεν είναι και λίγο πράγμα. Ο Αλωνεύτης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας και η απουσία του θα είναι αισθητή ανεξαρτήτως του ότι θα λείψει σε αγώνες που δεν θεωρούνται ντέρμπι. Η μάχη με τον χρόνο έχει ήδη αρχίσει. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Αλωνεύτης θα αναχωρήσει άμεσα για τη Σερβία όπου θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία με στόχο να επιστρέψει σε 3-4 μέρες και να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας στην Κύπρο. Προς το παρών και καθόλου τυχαία κανένας δεν κάνει δεσμευτικές εκτιμήσεις για το πότε θα επιστρέψει και μόνο όταν ολοκληρωθεί η θεραπευτική αγωγή στη Σερβία θα υπάρξει ξεκάθαρη άποψη.

Τα έξι εκατοστά κατάφυσης στον προσαγωγό ερμηνεύονται ως ένα διάστημα αποχής δυο περίπου εβδομάδων αλλά κάθε περίπτωση παίκτη είναι ξεχωριστή.

Το δεδομένο είναι ότι ο Αλωνεύτης στάθηκε άτυχος και ο ΑΠΟΕΛ χάνει άδικα τον πολυτιμότερο του παίκτη, αφού λανθασμένα κρίθηκε σκόπιμο να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ένα ανούσιο φιλικό της Κύπρου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!