Παρελθόν Κόντης και Πούρσα

Αυτό που ψηνόταν εδώ και μέρες έγινε πράξη σήμερα αφού οι Κόντης και Πουρσαϊτίδης δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας. Σε σημερινή σύντομη συνάντηση των δυο συνεργατών του Γιοβάνοβιτς με τον Ερωτοκρίτου επιβεβαιώθηκε αυτό που ήξεραν εδώ και μέρες και οι τρεις. Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών οι Κόντης και Πουρσαϊτίδης δεν είχαν καμία εμπλοκή στη νέα τάξη πραγμάτων επί Σέρτζιο. Η απόφαση για τον Κόντη μπορεί να θεωρηθεί λιγότερο αναμενόμενη αφού με την πρόσληψη του Σέρτζιο υπήρξε καταρχήν απόφαση για παραμονή του. Στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν να διαφοροποιούνται έτσι φτάσαμε στη σημερινή μέρα όπου αποφασίστηκε και επίσημα το διαζύγιο.

Για τον Πουρσαϊτίδη η διοίκηση διαρρέει ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με την μέχρι σήμερα συνεισφορά του αλλά τα βαθύτερα αίτια έχουν να κάνουν με τη νέα τάξη πραγμάτων αφού ο Σέρτζιο δεν τον χρειάζεται. Πάντως το άτομο που εκτελεί χρέση σκαόυτερ δεν προβλέπεται να αλλάζει όποτε υπάρχει και αλλαγή προπονητή.

Σημασία έχει και το ότι ο Ερωτοκρίτου τροχιοδρομεί την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του ιδίου και ιδανικά του Σέρτζιο. Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει ήδη και ονοματολογία.

Σε κάθε περίπτωση όσοι γνωρίζουν τη λογική κάποιων αποφάσεων και τα όσα εξελίχτηκαν την περσινή χρονιά πιστεύουν ότι επιχειρείται μια αποδόμηση των ατόμων που στηρίχτηκαν και ισχυροποιήθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!