Η νέα τάξη πραγμάτων

Όλα όσα συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ μετά την αποχώρηση του Γιοβάνοβιτς και την παραμονή του Ερωτοκρίτου κρίνονται ως αναμενόμενα. Η νέα τάξη πραγμάτων προβλέπει ριζικές αλλαγές στο προπονητικό τιμ κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσω των σημερινών ανακοινώσεων. Ο πρόεδρος με τη σύμφωνο γνώμη του προπονητή αλλά και με τις προτροπές ανθρώπων που τον επηρεάζουν θέλει γυρίσει σελίδα και να στελεχώσει την ομάδα με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έπρεπε να αποχωρήσουν οι Κόντης και Πουρσαϊτίδης. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό όσο και αν διαφωνούμε με την μαζική εκκαθάριση γιατί περί εκκαθάρισης πρόκειται. Ο νέος προπονητής αλλά και ο πρόεδρος θέλουν να δουλέψουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και είναι φανερό ότι αυτός δεν περιλαμβάνει άτομα στα οποία καταλογίζουν λάθη και παραλήψεις.

Η πιο τρανή απόδειξη της νέας τάξης πραγμάτων είναι το ότι ο Ερωτοκρίτου στην πιο κρίσιμη περίοδο του αγωνιστικού προγραμματισμού εκτελεί και χρέη αρχηγού ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πέραν τούτου ο Σέρτζιο έχει καθορίσει ένα πλάνο για την ομάδα που θέλει να χτίσει και θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να το εφαρμόσει πριν το κρίνουμε. Μέσα στα πλαίσια αυτά είδαμε να αμφιταλαντεύεται την περίπτωση Καρυπίδη, κάνει σκέψεις για να δοθεί δανεικός ο Αντωνιάδης και πολλά άλλα τα οποία πιθανών να μην «εγκρίνει» μερίδα οπαδών μας.

Είναι επίσης φυσιολογικό να μην μπορεί να διαρκέσει το πανηγυρικό κλίμα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη γενική συνέλευση. Αυτό που έχει σημασία είναι να δώσουμε το χρόνο που ζητούν οι υπεύθυνοι για να κάνουν αυτά που θέλουν. Από πλευράς τους και κυρίως της διοίκησης πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η αγωνία και η κριτική δεν ισοδυναμεί με πολεμική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!