Περί τερματοφύλακα

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα που είναι αυτό του τερματοφύλακα.

Είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο ποιοτικότερος (μην μπλέκετε προσφορά με ποιότητα – βλ. Χιώτης) τερματοφύλακας που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας αλλά και από την Κύπρο. Δυστυχώς ο Ούρκο δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο ξεκίνημα της ευρωπαϊκής μας πορείας. Επειδή λοιπόν για μένα το Α και το Ω μιας ομάδας είναι ο τερματοφύλακας, ελπίζω και εύχομαι η προτεραιότητα του προγραμματισμού να δοθεί στην συγκεκριμένη θέση.

Είναι αναγκαίο να αποκτηθεί βασικός πορτιέρο, και στην περίπτωση που κριθεί ότι ο Χιώτης δεν μπορεί να προσφέρει άλλο, να γίνει ακόμα και 2η κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Διονύσης εννοείται ότι θέλουμε αλλά και μπορεί να μείνει στην ομάδα από άλλο πόστο.

Όσον αφορά τον Κίσσα, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν έχει θέση στο ποιοτικό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, και το πιο εκνευριστικό από όλα είναι ότι στη θέση του θα μπορούσε να είναι ένας εξελίξιμος πιτσιρικάς.

Συμπερασματικά, πρέπει να βρεθούν 2 τερματοφύλακες (1 ξένος για βασικός) και ένας υποσχόμενος Κύπριος για να πλαισιώσουν τον Πάρντο.

Η υποτίμηση της συγκεκριμένης θέσης θα είναι η καταστροφή μας.

Ευχαριστώ,

Χάρης Μ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!