Πλάνο χωρίς Κλουκόφσκι και Μπόρδα

Δεν φτάνει που δεν έπεισε σχεδόν κανένα στο κατά πόσο μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις, αποδεικνύεται και ευάλωτος στους τραυματισμούς. Ο λόγος για τον Κλουκόφσκι ο οποίος στην τελευταία μάλιστα προπόνηση που πάντα είναι χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και αποκλείστηκε από τον αυριανό αγώνα με το Παραλίμνι. Θυμίζουμε ότι ο Καναδός αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Αγιά Νάπα  στις αρχές Νοεμβρίου. Από τότε είναι εκτός πλάνων ενώ  προηγήθηκε και  ένας άλλος τραυματισμός που τον κράτησε εκτός και στους αγώνες με Απόλλων και Ομόνοια.

Μοιραία η ομάδα έμεινε με τις επιλογές των Αλεξάνδρου και Ηλία οι οποίοι στο βαθμό που μπορούν επιχειρούν να δώσουν λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Λέμε μοιραία γιατί ο μεν Νεκτάριος είναι εκ φύσεων ένας επιθετικογενής παίκτης που ακόμα και μετά από χρόνια προσπαθειών δυσκολεύεται να γίνει αμυντικός, ενώ ο Ηλία επιστρατεύεται 2-3 φορές το χρόνο.

Με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και το ζητούμενο είναι οι νίκες με Παραλίμνι και Δόξα. Ο αυριανός αγώνας είναι μιας επιλογής αφού μόνον έτσι θα περιοριστεί ο προβληματισμός και η μουρμούρα.H αποστολή για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους ακόλουθους:

Πάρντο, Χιώτης, Χαραλαμπίδης, Σολωμού, Αλεξάνδρου, Ατόρνο, Αντωνιάδης, Σατσιάς, Μπενασούρ, Ηλία, Τζιόλης, Μαντούκα, Πίντο, Μοράις, Σέρτζιο, Ζουέλα, Σόουζα, Αλωνεύτης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!