Ποιον έλεγχο;

Στην προσπάθεια του να μετριάσει την τραγική εμφάνιση της ομάδας μας ο Δώνης είπε ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν βλεπόταν στα 70-80 λεπτά του αγώνα με τον Οθέλλο αφού όλες οι γραμμές του παρουσίασαν φοβερές αδυναμίες. Η ευθύνη βαραίνει και τον προπονητή για το σημερινό χάλι και είναι με ικανοποίηση που τον ακούσαμε να λέει ότι τις επόμενες μέρες θα δουλέψουν όλοι για να βελτιωθούν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Οθέλλου για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο γήπεδο. Θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ναι μεν το ελέγχαμε αλλά ειδικά στο πρώτο μέρος δεν κάναμε μεγάλες φάσεις. Και επειδή πάντα το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο μείναμε πίσω στο σκορ. Άλλαξε ο ρυθμός, άλλαξε η ροή, προσπαθήσαμε να ζωντανέψουμε και το παιχνίδι έγινε άναρχο σε κάποια στιγμή με φάσεις εκατέρωθεν. Πιέσαμε στα τελευταία 20 λεπτά και πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς»

«Ξέρουμε ποια είναι τα θετικά μας σαν ομάδα και ξέρουμε τα προβλήματα μας. Τα θετικά πρέπει να τα διατηρήσουμε και τα προβλήματα να τα λύσουμε ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. καλύτερη απόδοση και να φτάνουμε στη νίκη στα παιχνίδια πρωταθλήματος. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούμε , κάποια παιδιά να δουλέψουν και να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασιστικοί στο επόμενο μας επίσημο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Καλή συνέχεια στον Οθέλλο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!