Πράγματι, υποφέρουμε

Χρειάστηκε η διευκρινιστική ερώτηση αθλητικογράφου για να «ανοιχτεί» ο προπονητής μας και να κάνει κάποιες εύστοχες τοποθετήσεις για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ όχι μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά γενικότερα. Ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι υποφέρουμε τον τελευταίο καιρό σαν ομάδα αφού δεν μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για να έρθουν τα αποτελέσματα ενώ παραδέχτηκε ότι κάποιοι παίκτες διανύουν περίοδο νετεφορμαρίσματος. Τόνισε ότι η ομάδα έχει παρά πολλούς αγώνες στα πόδια της και είπε ότι σαν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να αντιδράσουμε σωστά. Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο προπονητής μας είπε τα ακόλουθα: «Προσπαθήσαμε σε ένα κλειστό παιχνίδι για την ανατροπή ξέροντας πως δεν θα υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουμε ξανά. Η εικόνα μας δεν ήταν τέτοια που θα μας επέτρεπε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΑΕΛ και έμεινε το 0-0 που έδινε στην ΑΕΛ την πρόκριση».

Όταν ο προπονητής μας ερωτήθηκε για το αν υπάρχει πλέον ψυχολογικό πρόβλημα στο θέμα επίτευξης γκολ στους αγώνες με την Αελ, είπε τα ακόλουθα:

Δεν είναι τα μόνα παιχνίδια που δεν έχουμε βάλει γκολ. Η ΑΕΛ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν βάλαμε γκολ και δεν πήραμε την πρόκριση, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επίθεση. Γενικώς στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πρόβλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν με απασχολεί το ότι δεν σκοράραμε. Σήμερα είναι το 39ο ή 40ο παιχνίδι που δίνουμε φέτος. Έχουμε κάποιους παίκτες που έρχονται από τραυματισμό, που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Υποφέρουμε σαν ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε καλή ομάδα και έχουμε μπροστά μας ένα στόχο, τον επαναληπτικό με τη Λυών, αλλά και το πρωτάθλημα. Κάθε μεγάλη ομάδα έχει τη δυνατότητα να συσπειρωθεί και να επανέλθει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!