Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Η μεγάλη αντεπίθεση της ομάδας μας συνεχίζεται και όσο οι αντίπαλοι μας βλέπουν ότι προχωρούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στον στόχο, τόσο περισσότερο σαστίζουν. Η υπερπροσπάθεια και αφοσίωση  των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας να βάλουν την ομάδα σε ρυθμό πρωταθλητισμού μετά το τραγικό ξεκίνημα της σεζόν, είναι κάτι που εκ των αποτελεσμάτων επιβεβαιώνεται. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και 3 μήνες δεν κοίταξε πότε πίσω του, έθεσε ξεκάθαρους στόχους και βρήκε μέχρι στιγμής τους τρόπους για να τους επιτύχει. Η υπόσχεση της νέας διοίκησης ότι θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να κάνει και πάλι την ομάδα μας αξιόμαχη και ανταγωνιστική έχει τηρηθεί και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. ‎

Η διοίκηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την αγωνιστική πτυχή της ομάδας αλλά και το μεγάλο κεφάλαιο της οικονομικής στειρότητας της εταιρείας που ήδη βρίσκεται μπροστά μας. Το θετικό είναι ότι η προτεραιότητα που έθεσε για ενίσχυση της ομάδας είναι κάτι που εν μέρη έχει επιτευχθεί. Τώρα μένει να καταφέρουν να διατηρήσουν τις σωστές ισορροπίες στην ομάδα αφού τα οικονομικά δεδομένα δεν μας επιτρέπουν πλέων να λειτουργούμε με την άνεση αλλά και επιπολαιότητα που αντιμετωπίζαμε το οικονομικό κομμάτι επί καιρό Ερωτοκρίτου. 

Η μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ από τον ερχόμενο μήνα είναι η έλλειψη ρευστότητας. Μέτα από 5 χρόνια, η ομάδα μας χρειάζεται να ψάξει και να βρει τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες του. Ευτυχώς η νέα διοίκηση είναι συνειδητοποιημένη με το τι έχει να αντιμετωπίσει και τις δυσκολίες στο συγκεκριμένο κομμάτι. Γι’αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τον πόλεμο για εξασφάλιση ρευστού και διασφάλιση των δικαιωμάτων της ομάδας μας από όσους που τα τελευταία χρόνια απολάμβαναν την παθητικότητα και απερισκεψία της προηγούμενης διοίκησης.

Όσο πιο αποτελεσματικά και έγκαιρα  αντιμετωπίσουμε τόσο τις αγωνιστικές όσο και τις οικονομικές προκλήσεις, τόσο πιο πιθανή θα είναι η επιτυχία στο τέλος της χρονιάς. Και επιτυχία σημαίνει κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για πρώτη φορά μετά το 1948 και παρά τα εγκλήματα του καλοκαιριού!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!