Με νέο αμυντικό δίδυμο

Από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τη Δόξα ο Ολιβέιρα κρατούσε το πόδι του χωλαίνοντας. Η διάγνωση που ακολούθησε ήταν σχετικά καθησυχαστική αφού έκανε λόγο για κάκωση πρώτου βαθμού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός απέφυγε τα χειρότερα αλλά θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου με τα Κούκλια. Ο κίνδυνος πιθανής υποτροπής είναι ορατός και το παράδειγμα του Πιπίνη σίγουρα θα λειτουργήσει καταλυτικά. Με αυτά τα δεδομένα όλα συνηγορούν ότι θα δούμε ένα νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούμενο από τους Κακά και Αμορίν. Οι δυο Βραζιλιάνοι δεν αγωνίστηκαν ξανά μαζί αφού στους δύο αγώνες κυπέλλου όπου ο Κακά ήταν βασικός ο Αμορίν προτιμήθηκε να πάρει ανάσες. Ένα από τα στοιχεία που θα χρειαστούν προκειμένου να φύγουμε από το Παφιακό με τη νίκη είναι το μηδέν παθητικό που περνά μέσα από τη σωστή αμυντική λειτουργία.

 Παρόλο που η άμυνα είναι δουλειά όλων η σωστή συνεργασία των κεντρικών αμυντικών θεωρείται καθοριστική. Οι δυο συμπατριώτες θα πρέπει να κουμαντάρουν και με τη βοήθεια των υπολοίπων να δείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν μια εξίσου καλή επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Είναι δεδομένο εξάλλου ότι στους αγώνες που ακολουθούν θα χρειαστεί να δούμε όλους τους κεντρικούς αμυντικούς να «ζευγαρώνουν» αφού υπάρχει και ο βραχνάς των κίτρινων καρτών που είναι πιο έντονος στις περιπτώσεις των Αμορίν και Ολιβέιρα. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η στιγμή του Μπόρδα που με τη σειρά του θα πρέπει να δείξει έτοιμος για να σηκώσει το βάρος που του αναλογεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!