Προσγειωμένος όπως πάντα

Ο Γιοβάνοβιτς παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με τα όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αγώνα και στα δυο ημίχρονο όπου η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Με το δικό του τρόπο επίσης επιχείρησε να υποβαθμίσει τη μειώσει της διαφοράς στον ένα βαθμό, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες μέσα από τους οποίους ίσως χαθούν βαθμοί και πως το ζητούμενο είναι η συνεχής βελτίωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητής μας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πήραμε μία σημαντική νίκη σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, όπως τουλάχιστον έδειξε με την απόδοσή της και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Με ικανοποιεί πάρα πολύ η αντίληψη του παιχνιδιού από τους παίκτες μου, τόσο στο α’ μέρος όταν η ΑΕΚ είχε την κατοχή, όσο και στο β’ μέρος που ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι

Είναι από τα λίγα παιχνίδια που όσον αφορά την αγωνιστικότητα, την αφοσίωση και τη διάθεση με κάνουν πάρα πολύ ικανοποιημένο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έχουμε κι άλλα παιχνίδια μεταξύ μας» ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Σίγουρα η διαφορά είναι καλύτερα στο -1 παρά στο -6. Όμως δεν πανικοβληθήκαμε ακόμη κι όταν ήμασταν στο -6. Θεωρώ ότι κάθε χρόνο το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο. Άρα χάνονται πιο εύκολα βαθμοί. Δεν ενθουσιάζομαι που βρισκόμαστε στο -1, έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε έχουμε διάθεση. Παίζει μεγάλο ρόλο και η απόδοση της ομάδας στα παιχνίδια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!