Χιώτης ή Κίσσας;

Η επιστροφή της μπάλας από τον Μαντούκα προς τον Πάρντο δεν στοίχησε αφού το 0-1 διατηρήθηκε αλλά έφερε την αποβολή του τερματοφύλακα μας και το ζητούμενο πλέον είναι πως θα πορευτούμε στη συνέχεια. Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι η απευθείας κόκκινη του Πάρντο προνοεί και μια επιπλέον αγωνιστική τιμωρία οπότε ο Ισπανός θα χάσει και τον αγώνα με την Ανόρθωση. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας θα στερηθεί στους τρεις τελευταίους αγώνες των υπηρεσιών του βασικού της τερματοφύλακα. Ο Πάρντο αγωνίστηκε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και το ερώτημα είναι αν θα δούμε τον Χιώτη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ή αν θα υπάρξει η έκπληξη με τον Κίσσα.

Θέτουμε το ερώτημα γιατί ο Χιώτης εδώ και τρεις εβδομάδες προπονείται κανονικά αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Παρόλα αυτά στους τελευταίους δυο αγώνες με Εθνικό και Αεκ έμεινε εκτός αποστολής με τον Κίσσα να παίρνει τη θέση του.

Το σκεπτικό πίσω από τη συμπερίληψη του Κίσσα στην αποστολή ήταν ότι μέσα από τις προπονήσεις έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ορθότερο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Τώρα όμως υπάρχει η ανάγκη να επιλεγεί αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στους αγώνες με Αελ, Πάφο και Ανόρθωση. Ο Χιώτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά φέτος ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε στους αγώνες κυπέλλου. Τα πράγματα για τον Κίσσα δεν είναι καλύτερα αφού ο ακόμα λιγότερος χρόνος συμμετοχής του ήρθε μέσα από αγώνες της Εθνικής Κύπρου.

Η λογική λέει ότι ο Χιώτης θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ. Παρά το ότι η ομάδα διαθέτει τρεις ισάξιους τερματοφύλακες, οι ικανότητες και εμπειρίες του Χιώτη είναι αποδεδειγμένες. Φέτος η παρουσία του συνδέθηκε με τον αποκλεισμό από την Μπακού και την Αελ αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να μείνει στον πάγκο.

Από την άλλη ο Γιοβάνοβιτς είναι απρόβλεπτος και έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει το δικό του σκεπτικό πίσω από τις αποφάσεις που παίρνει..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!