Προσπάθεια αποσυμπίεσης

H περσινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη αποτελεί μια τεράστια παρακαταθήκη που βάζει τον πήχη τόσο ψηλά που ίσως να μην καταφέρει ποτέ κάποια ομάδα να τον ξεπεράσει. Με αυτά τα δεδομένα όλοι θεωρούν ότι η ομάδα μας πρέπει να έχει συνέχεια έτσι ώστε να χτίσει στην περσινή παρουσία εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι σε όλες τις κληρώσεις βρίσκεται στο γκρουπ των δυνατών. Η πίεση, όχι απαραίτητα του κόσμου, αλλά της περσινής πορείας είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά στον Αρχάγγελο αλλά και οι διοικούντες. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσονται και οι χτεσινές  δημόσιες τοποθετήσεις του Τάκη Αντωνίου. Είναι γνωστό ότι όποτε πρέπει να επικοινωνηθεί κάτι που κρίνεται ως σημαντικό επιστρατεύεται το συγκεκριμένο άτομο. Ακούσαμε λοιπόν τον υπεύθυνο επικοινωνίας να υπερθεματίζει την Αάλεσουντ και τις δυνατότητες της και παράλληλα να τονίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ποδοσφαιρικό μεγαθήριο.

Η προσπάθεια του Αντωνίου είναι ξεκάθαρη και έχει σαν στόχο να περιορίσει την πίεση που υπάρχει σε όλους στον Αρχάγγελο για μια καθαρή νίκη το βράδυ της Πέμπτης. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να θεωρούμαστε μεγαθήριο στο ευρωπαϊκό στερέωμα για να αποκλείσουμε τους Νορβηγούς. Παρόλα αυτά η εντύπωση της πλειοψηφίας είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί και πως τυχόν αποκλεισμός θα είναι μια μεγάλη αποτυχία για την ομάδα μας.

Αυτή την εντύπωση είναι που προσπαθεί να περιορίσει το επίσημο ΑΠΟΕΛ ελπίζοντας ταυτόχρονα ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες με τη Σένιτσα. Στους αγώνες αυτούς μπορεί ο τελικός απολογισμός να ήταν δυο νίκες, αλλά φάνηκε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

Επί της ουσίας η πίεση σε όλους είναι πράγματι μεγάλη και το ιδανικό σενάριο θα είναι να μάθουν όλοι να τη διαχειρίζονται σωστά αφού δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα όσο προσεγμένες δηλώσεις και αν γίνονται από το επίσημο ΑΠΟΕΛ. Είναι για αυτό που μια παράμετρος της μεταγραφικής ενίσχυσης ήταν και να έρθουν στην ομάδα παίκτες που μπορούν να αντέξουν το ειδικό βάρος που κουβαλά η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!