Προσπαθούν να το χωνέψουν οι παίκτες

O ΑΠΟΕΛ έχασε την τεράστια ευκαιρία να αφήσει άφωνη την ποδοσφαιρική υφήλιο και να αποκτήσει ρεαλιστικές πιθανότητες για κατάκτηση της 3η θέσης. Δεν τα καταφέραμε όμως και οι παίκτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε ο αγώνας.. Οι δηλώσεις τους είναι ενδεικτικές.. Πάρντο: Ήταν άδικο αποτέλεσμα. Έχουμε μικρότερο μπάτζετ, αλλά παίξαμε στα ίσα την Παρί. Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως σήμερα, και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Εφραίμ: Γενικά αυτό που κρατάω είναι τα πρόσωπα των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια, που ήταν στεναχωρημένοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Παίξαμε με μια ομάδα όπως την Παρί και τους κάναμε το έργο δύσκολο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος χάσαμε. Είμαστε πικραμένοι, αλλά κοιτάμε μπροστά. Είναι λυπηρό, αλλά πρέπει να δούμε μπροστά. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα τα παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια για την τρίτη θέση και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους.

Μαντούκα: Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σκόραραν ένα παράξενο γκολ, και αυτό ήταν παράξενο για εμάς. Είχαν την τύχη με το μέρος τους. Εμείς καταφέραμε να κοντρολάρουμε καλά τον αγώνα, ενώ μας στέρησε το γκολ και ο Νταβίντ Λουίζ, όταν έδιωξε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου και όλο τον κόσμο που ήταν σήμερα στο ΓΣΠ. Νιώθω περήφανος γι’ αυτή την ομάδα.

Μοράις: Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Tελειώσαμε το παιχνίδι πολύ λυπημένοι και απογοητευμένοι, γιατί δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Στο τέλος έβαλαν αυτοί το γκολ και κέρδισαν το παιχνίδι. Ήταν καθαρά θέμα τύχης και όχι εμπειρίας η νίκη της Παρί. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό στη Γαλλία, όπως ήταν και το σημερινό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!