Προχωράμε ακάθεκτοι

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να φανταστεί τέτοιο θριαμβευτικό πέρασμα από το Τσίρειο. Μας τα πρήξανε (και καλά έκαναν) την περασμένη εβδομάδα για το νέο ξεκίνημα που ήθελαν να κάνουν όλοι στον Απόλλωνα με αφορμή τον μεταξύ μας αγώνα. Η απάντηση της δικής μας ομάδας ήταν πειθαρχία, ανωτερότητα και αποτελεσματικότητα. Το 0-5 έφερε έκρηξη ενθουσιασμού και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή η χαρά και ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη και από αυτήν του 3-0. Το ΑΠΟΕΛ δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο και τα όσα βλέπουμε στο γήπεδο τις τελευταίες δυο αγωνιστικές επιβεβαιώνουν τις τεράστιες δυνατότητες της ομάδας μας.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε αναφορά την περασμένη εβδομάδα στο ότι ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης! αφού η ομάδα ακόμα μοντάρεται λόγω των φετινών προσθηκών. Η διάταξη 4-5-1 με τον Αλμειδα στην κορυφή δείχνει να ταιριάζει στην ομάδα ενώ βαρόμετρο για την ομάδα μας είναι ο Μαρσίνιο. Το ότι ο μικρόσωμος Βραζιλάνος απουσίασε στους αγώνες με Παραλίμνι και Πάφο λέει κατά την άποψη μας πολλά. Οι οργανωτικές του ικανότητες και ο τρόπος που διασπά την αντίπαλη άμυνα είναι μοναδικός και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους άλλους (Μπίδης) να ελευθερωθούν και να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες.

Ο Σολάρι για τον οποίο κάποιοι ανησυχούν έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του χτεσινού αγώνα ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τον πάγκο στον οποίο βρίσκεται προσωρινά. Κάναμε αναφορά και προ ημερών για το ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες που πρέπει και πως μέσα από ένα μαραθώνιο υποχρεώσεων το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ΑΠΟΕΛ και κανένας άλλος. Το γκολ που σημείωσε και η γενικότερη του παρουσία δείχνουν ότι ήταν και παραμένει χρήσιμος.

Ο κόσμος παραμιλά από τα όσα είδε στους τελευταίους δυο αγώνες αλλά δεν εφησυχάζετε. Γνωρίζουν όλοι ότι ο δρόμος θα είναι μακρύς και πως δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Ήδη όλοι άρχισαν να σκέφτονται την ΑΕΚ της οποία η βαθμολογική θέση δείχνει πόσο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι. Το ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και ως συνήθως τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!