Προχωρά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η σημερινή συνέλευση θα σφραγίσει την απόφαση της διοίκησης Πετρίδη για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, γεγονός που κρίνεται ως πολύ σημαντικό για τα οικονομικά της ομάδας μας. Μπορεί ο κόσμος να ασχολείται με τις μεταγραφές και το αγωνιστικό πλάνο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από το οικονομικό. Η συνέλευση βάση καταστατικού θα διεξαχθεί κανονικά ανεξαρτήτως του αν δεν συγκεντρωθεί το 51% των μετόχων ενώ δεδομένη θεωρείται η απουσία του μεγαλύτερου μετόχου – LTV. Η επιτυχία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στο απόλυτο δεν είναι δεδομένη αλλά θεωρείται βέβαιο ότι συγκεκριμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συμμετάσχουν σε αυτή. Είναι δεδομένο ότι μέσω της αύξησης θα προκύψουν ουσιαστικές αλλαγές στο top list των μεγαλομετόχων, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι ότι η διοίκηση Πετρίδη μετά τη συμφωνία στο τηλεοπτικό με την οποία διπλασιάζει τα έσοδα του ΑΠΟΕΛ για τη διετία 2014-16 φροντίζει να μπει και άλλο φρέσκο χρήμα στην ομάδα.

Το πώς θα αξιοποιηθούν τα χρήματα αυτά προκειμένου να μην μπουν και αυτά στο διαχρονικό λάκκο των ελλειμματικών προϋπολογισμών είναι το μεγάλο και καυτό ερώτημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!