Ένας παίκτης θα κάνει τη διαφορά;

Η απόκτηση ενός επιθετικού με αποδεδειγμένη την ευχέρεια στο γκολ κρίθηκε από τους υπεύθυνους ως η πρώτιστη ανάγκη, καθορίζοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα ενός τέτοιου παίκτη έστω και αν άλλοι όπως οι Μαντούκα, Σιέρινταν και Ντε Βινσέτι έδωσαν λύσεις στο γκολ. Η ειλημμένη απόφαση για αποδέσμευση του Σαντίν έγινε πράξη καθιστώντας ακόμα μεγαλύτερη και επείγουσα την ανάγκη απόκτησης επιθετικού ενόψει του τρίτου προκριματικού. Δεκαπέντε μέρες πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα ο ΑΠΟΕΛ ψάχνεται με τρόπο που δείχνει ότι εξακολουθεί να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο τι θα προτείνει ο κάθε μάνατζερ.

Η πιθανότητα να δώσουμε τους δυο καθοριστικούς αγώνες του τρίτου προκριματικού χωρίς τον επιθετικό είναι κατά πολλούς βέβαιη και για άλλους πολύ πιθανή, αφού χάθηκε πάρα πολύς χρόνος αναμένοντας τον Τζιμπούρ ή και γιατί πολλοί καλοί παίκτες δεν έχουν ως προτεραιότητα την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.

Και να κλείσει αύριο κάποιος παίκτης ο οποίο στο καλύτερο σενάριο προπονείται ήδη με την ομάδα του θεωρείται απίθανο να τον δούμε βασικό στον αγώνα της 29ης Ιουλίου οπότε οι ρεαλιστές αναγνωρίζουν ότι το υφιστάμενο ρόστερ θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Ένα από τα πολλά ερωτήματα που τίθενται είναι αν ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και κατά ποσό η πρόκριση ή αποκλεισμός μπορούν να εξαρτηθούν από αυτόν.

Όποια και αν είναι η άποψη του καθενός το δεδομένο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει καθήκον να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να στέλνει την ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις σε μια σειρά αγώνων όπου παίζεται ακόμα και η οικονομική του βιωσιμότητα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!