Πρόκληση και σπατάλη αν δοθεί πριμ

Χωρίς συναισθηματισμούς και με γνώμονα το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ πρέπει να καταθέσουμε την άποψη μας σε ένα θέμα πριν καν γίνει καυτό. Η θέα τύχη και κανένας άλλος έβαλαν τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ βάσει εσωτερικών κανονισμών δικαιούνται πριμ πρόκρισης στους ομίλους το οποίο είναι ένα σημαντικό ποσό σε σχέση με τα υπολογιζόμενα έσοδα που θα έχει η ομάδα μας από το Europa. Οι παίκτες πρώτα από όλα με μπροστάρηδες τους αρχηγούς οφείλουν να ξεκαθαρίσουν ότι όχι μόνο δεν έχουν απαίτηση να τους καταβληθεί το ποσό αλλά να δείξουν την απαιτούμενη ευθιξία αντιλαμβανόμενοι ότι δεν έχουν κάνει αυτά που έπρεπε για να δικαιούνται να ανταμειφθούν.

Αν για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να πράξουν το αυτονόητο η διοίκηση θα πρέπει με το σωστό πνεύμα και επιχειρηματολογία να τους εξηγήσει ότι δεν τίθεται θέμα καταβολής πριμ έστω και αν νομικά ή άλλως πως πιθανών να έχουν τέτοιο δικαίωμα.

Η διοίκηση δεν έκανε σωστή διαχείριση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Το θέμα των πριμ είναι ένα από τα πολλά τεστ που θα βρει μπροστά της φέτος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!