Πρώτη φορά στην ιστορία

Άλλη μια μεγάλη γαλαζοκίτρινη Παρασκευή βρίσκεται μπροστά μας. Η σημερινή μέρα σίγουρα αξίζει μια θέση στην ΑΠΟΕΛίστικη ιστορία αφού αγωνίζονται σχεδόν ταυτόχρονα τρεις ομάδες του Σωματείου μας: Φούτσαλ, Μπάσκετ και Πετόσφαιρα. Αρχή με την ομάδα Φούτσαλ  που αντιμετωπίζει στις 6μμ την ΣΠΕ σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τα κεκτημένα και  να κρατήσει την διάφορα  στους 5 βαθμούς από τους χόχους.  Ο αγώνας είναι δύσκολος μιας και η ΣΠΕ βρίσκεται στην τέταρτη θέση και είναι αρκετά δυνατή τα τελευταία ματς.

Λίγο πιο μετά (7μμ) η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει στην Λεμεσό τον Aπόλλων. Είναι η δυσκολότερη έξοδος της ομάδας μας σε αυτό τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος αφού η κατάκτηση της πρώτης θέσης της επιτρέπει να αγωνίζεται με τους πλειστούς αντιπάλους εντός έδρας. Το ματς θα είναι κεκλεισμένων, αλλά ο Κόκος και ο απολλωνίστας Γρίβας φρόντισαν να αντισταθμίσουν αυτό το γεγονός ορίζοντας διαιτητές που «ξέρουν την δουλειά».  Ο ΑΠΟΕΛ βαδίζει ολοταχώς προς τον τίτλο αλλά όπως κάθε χρόνο η αντιμετωπίσει που τυγχάνει από την ομοσπονδία και τους αυλικούς της είναι τέτοια που η προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός και θα μεταδίδεται από την Cytavision.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα φουτσαλ στο Λευκόθεο, σειρά παίρνει η ομάδα βόλεϊ του ΑΠΟΕΛ η οποία θα αναμετρηθεί με την ανόρθωση σε άλλο ένα πολύ δύσκολο αγώνα για παραμονή στην κατηγορία. Η πρόσφατη αλλαγή προπονητή έγινε σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι στην ομάδα η οποία παρόλο που αγωνίζεται με περίσσιο σθένος δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν για να αποφύγει τις περιπέτειες σε αυτό το στάδιο της σεζόν. .

Η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος πριν από 2 χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και οι θυσίες που γίνονται να για μπορέσει το Σωματείο μας να λειτουργεί ένα από τα ιστορικότητα του τμήματα σε ανταγωνιστικά επίπεδα είναι τεράστιες. Ο κόσμος έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα στην ομάδα βόλεϊ και δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από την σημερινή μέρα.

Το Λευκόθεο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια ΑΠΟΕΛίστικα αγωνιστικά απογεύματα που έζησε ποτέ. 

Η τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ  και για τους δύο αγώνες ενώ τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη νεαρής μητέρας, μέλους του ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ Λεμεσού η οποία διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεση και επείγουσα μετάβαση στο εξωτερικό για θεραπεία.

Οφείλουμε ΟΛΟΙ να δώσουμε το παρών μας να βοηθήσουμε τις ομάδες μας και να στηρίξουμε μια συνάνθρωπο μας που μας έχει πραγματικά ανάγκη.

Ένα απόγευμα γεμάτο ΑΠΟΕΛ και μια κερκίδα με σερί παλμό ανεξαρτήτως αθλήματος  είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας προσφέρει ένα δειλινό πριν το Σαββατοκυρίακο.  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!