Πως θα γίνει το θαύμα

Οι παίκτες ζουν το όνειρο τους το οποίο θα επιχειρήσουν να κάνουν αξέχαστο με το να στερήσουν από την τεράστια Μπαρτσελόνα τη νίκη που τόσο χρειάζεται. Για να γίνει το θαύμα θα πρέπει να γίνουν πολλά και διάφορα κάποια από τα οποία δεν εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας. Αυτή είναι η αλήθεια αφού όταν έχεις απέναντι σου τους Μέσι και Νειμάρ ελπίζεις ότι θα βρεθούν και σε άσχημη μέρα. Για να γίνει το θαύμα η ομάδα μας θα πρέπει να μπορέσει να αμυνθεί σωστά και αποτελεσματικά σε κάθε σχεδόν δευτερόλεπτο του αποψινού αγώνα. Ο αγώνας στο Καμπ Νου ήταν ενδεικτικός του τι μπορεί να συμβεί αν χαθεί η αυτοσυγκέντρωση ή δεν δουλέψουν τα μαρκαρίσματα για μια και μόνο φάση.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πλέον γνωστός στους αντιπάλους  του για την ικανότητα του να κλείνει τους χώρους κάτι το οποίο θα επιχειρήσει και απόψε έτσι ώστε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Αν καταφέρουμε να μην δεχτούμε γκολ στα πρώτα 20-30 λεπτά θα έχει γίνει το πρώτο βήμα ενώ ίσως αγχωθούν και λίγο οι αντίπαλοι μας.

Ο Δώνης ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα μας πρέπει να πατήσει στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και πως αυτό δεν μπορεί να γίνει με passing game. Είναι για αυτό που η συμμετοχή του Αλωνεύτη κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να έχουμε έναν τουλάχιστο παίκτη που μπορεί με την ταχύτητα του να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της Μπάρτσα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σιέρινταν που θα πρέπει να κινηθεί αρκετά εκτός περιοχής προκειμένου να δημιουργηθούν ρήγματα. Βασικά είναι ένας αγώνας όπου δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί ούτε μια ευκαιρία, οπότε όποιος βρεθεί απέναντι από τον Τερ Στέγκεν πρέπει να σκοράρει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!