Πως θα κερδίσουμε τον Απόλλωνα

Εδώ και μέρες γίνεται λόγο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε άτομα και τακτική προκειμένου να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και να μην επαναληφθεί το πατατράκ της περασμένης αγωνιστικής. Το ορθολογιστικό πλάνο και η σωστή επιλογή παικτών είναι το πρώτο βήμα και αποκλειστική ευθύνη του Δώνη, ενώ το άλλο μισό αφορά την ικανότητα και διάθεση των παικτών για να κάνουν αυτά που ξέρουν μέσα στο γήπεδο. Όπως έχουμε τονίσει οι αλλαγές από μόνες τους δεν αρκούν αφού εδώ και καιρό το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς που κατά καιρούς κοστίζουν βαθμούς ή και δημιουργούν μια αρνητική εικόνα.

Η λογική λέει ότι ο Δώνης θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Ολιβέιρα, Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη προσδοκώντας συγκεκριμένα πράγματα. Καταρχάς θα αναμένει ότι το αναγκαστικό break θα έχει βοηθήσει τον Βραζιλιάνο να επανέλθει με καθαρό μυαλό και να αποφύγει τα αβίαστα λάθη που έκανε σε προηγούμενους αγώνες.

Ο Αλωνεύτης που ψάχνεται εδώ και καιρό είναι ο παίκτης που μαζί με τον Ντε Βινσέτι μπορεί να δημιουργήσει από το πουθενά φάση για γκολ και αυτό είναι το βασικό ζητούμενο. Όσον αφορά τον Χαραλαμίδη πρέπει να δούμε τον αρχηγό του αγώνα με την Αελ.

Το ερώτημα Γκόμες ή Βινίσιους για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στον άξονα μαζί με τον Μοράις φαίνεται να απαντήθηκε. Αν λάβουμε υπόψη ότι και στις προπονήσεις ο Γκόμες ξεχωρίζει από όλους τότε ο Πορτογάλος θα είναι αυτός που θα κληθεί να παίξει τον καταλυτικό ρόλο του κόβω και ράβω.

Στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς ο Δώνης θα εμπιστευτεί δυο περιφερειακούς επιθετικούς για να του δώσουν τις λύσεις στην κορυφή του 4-4-2. Οι Μαντούκα και Ντε Βινσέτι είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτει η ομάδα μας και το ζητούμενο είναι να τους βγει το παιχνίδι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τροφοδοτηθούν σωστά αλλά και να κινηθούν εκτός περιοχή με τρόπο που να δημιουργηθούν φάσεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!