Δεν αρκούν οι αλλαγές

Επανερχόμαστε για να εντοπίσουμε το εξής σημαντικό στοιχείο έτσι ώστε να μην την πάθουμε και πάλι. Γράφεται και τονίζεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές προσώπων και πλάνου στον αγώνα με τον Απόλλωνα, προκειμένου να δούμε την ομάδα να επιστρέφει στις καλές αποδόσεις και ασφαλώς στη νίκη. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κρίνεται ως απαραίτητη η επιστροφή στην εντεκάδα των Ολιβέιρα, Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη. Παρόλο που αυτό είναι το πρώτο βήμα το πιο σημαντικό δεν είναι οι αλλαγές αλλά η βελτίωση σε ατομικό και κατ΄επέκταση σε ομαδικό επίπεδο. Είδαμε για παράδειγμα και στους αγώνες με την Ανόρθωση αλλά και την Αελ να διατηρούμε το μηδέν παθητικό από συγκυρίες αφού και τότε έγιναν σοβαρά αμυντικά λάθη. Κάποια μάλιστα είχαν πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα.

Ένα άλλο δεδομένο είναι ότι ο Αλωνεύτης εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Και σε αυτή την περίπτωση το ζητούμενο δεν είναι απλά η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα αλλά να μπορέσει να κάνει όλα αυτά που μπορεί προκειμένου να έχουμε ένα αριστερό άκρο που θα δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Από τη στιγμή που υπάρχει η πίστη και η θέληση, η νίκη περνά μέσα από την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας για την οποία είναι υπεύθυνος ο Δώνης και οι παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!