Πώς να συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει:

«Όσον αφορά τον κόσμο, αύριο περιμένοντας αυτό το παιχνίδι θα καταλάβουν τι έχουμε κάνει. Θα αισθανθούν τόσο περήφανοι όσο δεν αισθάνθηκαν ποτέ». Η πιο πάνω δήλωση έγινε από τον Γιοβάνοβιτς  ο οποίος ήθελε χτες κατά τη διάρκεια της ημέρας να συνειδητοποιήσουμε τι έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ από τις 13 Ιουλίου που ξεκίνησε η απίστευτη πορεία της ομάδας μας. Πως μπορούμε όμως να αντιληφθούμε τα όσα ασύλληπτα συμβαίνουν όταν κάθε φορά ο ίδιος και οι παίκτες του ανεβάζουν πιο ψηλή τον πήχη; Πώς να «ξυπνήσουμε»  από το πιο περήφανο όνειρο όταν και οι ίδιοι οι παίκτες δήλωναν ψες ότι αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος της επιτυχίας; Ο κόσμος ζει τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και στο βαθμό που του επιτρέπουν τα όσα συμβαίνουν αντιλαμβάνεται ότι ίσως να μην ζήσει ξανά τέτοια πράγματα. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους παίκτες και όπως γράψαμε πολλές φορές το τελευταίο δίμηνο είναι πολύ μικρή η μερίδα του κόσμου που δεν αναγνωρίζει ή δεν ιεραρχεί σωστά κάποια πράγματα.

Γράφει και ο Αδιάκριτος σήμερα για τη ψυχοσύνθεση του αποελίστα και πως αυτή βοηθά στο να δοκιμάζουμε τα όρια μας. Σήμερα κανείς μας δεν ασχολείται ή σκέφτεται το κυπριακό πρωτάθλημα. Ζούμε αυτά που ονειρευόμασταν για χρόνια και αδυνατούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος της επιτυχίας.

Ίσως περάσουν χρόνια για να μπορέσει όχι μόνο ο απλός οπαδός αλλά και οι πρωταγωνιστές του άθλου να αντιληφθούν τι πέτυχαν ως προπονητές και ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

«Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό»

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!