Ραντεβού τίτλου

Όλοι θέλουν και ανυπομονούν για ένα εικοσιτετράωρο το οποίο αν όλα πάνε καλά θα φέρει στην ομάδα μας δυο τίτλους πρωταθλητή. Οι υποχρεώσεις ξεκινούν απόψε στο Λευκόθεο όπου η ομάδα του Στυλιανίδη με τον κόσμο στο πλευρό της καλείται να διαφυλάξει το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε και να κερδίσει τον Κεραυνό. Νίκη σημαίνει και κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από εφτά χρόνια και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια. Όπως φάνηκε στη μέχρι σήμερα σειρά αγώνων οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων είναι ελάχιστες. Η δική μας θέληση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή του Τρισόκκα και των συμπαικτών του και σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι χιλιάδες οπαδοί μας να αρχίσουν τα πανηγύρια τίτλου.

Συνέχεια θέλουμε να υπάρξει από την ποδοσφαιρική μας ομάδα όπου το βράδυ του Σαββάτου θα επιχειρήσει να τελειώσει και μαθηματικά την υπόθεση τίτλος. Όλοι μας θεωρούν βέβαιους και άξιους πρωταθλητές αλλά το ζητούμενο είναι να επιβεβαιωθεί αυτό το συντομότερο δυνατό. Όπως γράψαμε ξανά υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλουμε να γίνει αυτό αφού κούραση, τραυματισμοί και κύπελλο επιβάλουν να τελειώνουμε το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό.

Χτες ήταν η σειρά του προπονητή μας να στείλει το μήνυμα ότι ο αγώνας με την Ανόρθωση δε θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και το ζητούμενο είναι να το αντιληφθούν αυτό και οι παίκτες μας. Ο κόσμος θα ταξιδέψει ανά χιλιάδες στη Λάρνακα για να πανηγυρίσει το 20ο πρωτάθλημα αλλά για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να είμαστε σοβαροί και έχουμε καλή απόδοση σε ολόκληρο τον αγώνα.

Προγραμματισμός ενόψει…
Την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος αναμένουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία έτσι ώστε να εντατικοποιήσουν το θέμα προγραμματισμού. Στην ατζέντα υπάρχουν πολλά θέματα αφού πέραν των γνωστών περιπτώσεων Ηλία και Μιχαήλ που αναμένεται να λήξουν θετικά υπάρχουν και άλλες εκκρεμότητες. Η περίπτωση Παουλίστα για παράδειγμα θεωρείται προβληματική και δύσκολη αφού η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Η διοίκηση επιθυμεί διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ή και διαφοροποίηση των υφιστάμενων όρων συνεργασίας κάτι που βρίσκει αντίθετο τον παίκτη. Η πλευρά του φρόντισε μάλιστα προ εβδομάδων διαμέσου μια συνέντευξης του να στείλει το μήνυμα ότι είναι έτοιμος και διψασμένος για τη νέα χρονιά!

Μια άλλη εξέλιξη που ίσως διαφοροποιήσει τα μέχρι σήμερα δεδομένα είναι και αυτή του Ονουάτσι. Παρά το ότι η εντύπωση που επικρατεί για τον παίκτη είναι θετική υπάρχει προβληματισμός σε επίπεδο διοίκησης για το τεράστιο με τα σημερινά δεδομένα ποσό που απαιτείται να δαπανηθεί για την απόκτηση του παίκτη. Συνολικά απαιτείται η καταβολή του ποσού των 300 χιλιάδων ευρώ στον Ιωνικό και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το όλο θέμα.

300άρης ο «ΘΡΥΛΟΣ»!
Μια ξεχωριστή έκδοση με αφορμή τα 300 τεύχη του περιοδικού ΘΡΥΛΟΣ διατίθεται από σήμερα στα περίπτερα. Μαζί με την κανονική έκδοση ζητήστε και τη συλλεκτική εκδοση, ένα πλήρες αφιέρωμα στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας, τα τρομερά της ρεκόρ και τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ζητήστε τώρα τη διπλή-σούπερ έκδοση του περιοδικού «ΘΡΥΛΟΣ».

Στη διπλή έκδοση διαβάστε:

• Πορεία μαγική και ονειρεμένη. Φωτορεπορτάζ απ’ όλη τη διαδρομή για τον 20ον τίτλο πρωταθλήματος.

• Το γραμμάτιο του Ιβάν και οι 4 σωματοφύλακες του.

• Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου. Η συμβολή της διοίκησης.

• Η ακτινογραφία του φετινού ΑΠΟΕΛ. Αυτοί είναι οι νέοι Πρωταθλητές!

• Τα θέλουμε ΟΛΑ και θα τα πάρουμε ΟΛΑ!

• Προτεραιότητα της ΚΟΠ έπρεπε να είναι η Ευρωπαϊκή εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου μας. Άρθρο.

• Σήκωσε το! Έφτασε η ώρα της στέψης για τον αυτοκράτορα της καλαθόσφαιρας.

• Άρχισε ο προγραμματισμός για την καλαθοσφαιρική μας ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!