Αρχική / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / Σέρτζιο ο αντι Πουρσαϊτίδης

Σέρτζιο ο αντι Πουρσαϊτίδης

Οι εξελίξεις και οι διαρροές τρέχουν έτσι η διοίκηση δεν θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη που ήθελε στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης ενημερώνοντας πρώτη την απόκτηση του Μάριο Σέρτζιο. Ο 30χρονος (28 Ιουλίου 1981) Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Πουρσαϊτίδη. Ο Σέρτζιο αγωνίζεται τα τελευταία 4 χρόνια στην Μέταλουρκ Ντόνεσκ και ο προπονητής μας τον έχει τσεκάρει εδώ και καιρό, οπότε με το που έμεινε ελεύθερος έβαλε την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο. Ο Σέρτζιο θεωρείται ολοκληρωμένος ακραίος αμυντικούς που αναλόγως των συνθηκών του αγώνα μπορεί να δώσει και λύσει προωθούμενους προς την αντίπαλη περιοχή. Για τον παίκτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Φερνάντες με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ουκρανία.

Με την επικείμενη απόκτηση του Σέρτζιο θα κλείσει η μια εκ των τριών θέσεων που ψάχνουν κάτοχο αφού μετά την αποχώρηση των Κακά, Ζόρζε και Μποαβεντούρα ψάχνουμε για ακόμα τρεις αμυντικούς. Το στήσιμο της νέας αμυντικής γραμμής είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Γιοβάνοβιτς που θα πρέπει να έχει αν είναι δυνατό όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος θα έρθει στην Κύπρο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για τα διαδικαστικά και αν όλα πάνε καλά θα γνωρίζει τους συμπαίκτες του με την έναρξη της προετοιμασίας.

  

X