Σέρτζιο ο αντι Πουρσαϊτίδης

Οι εξελίξεις και οι διαρροές τρέχουν έτσι η διοίκηση δεν θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη που ήθελε στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης ενημερώνοντας πρώτη την απόκτηση του Μάριο Σέρτζιο. Ο 30χρονος (28 Ιουλίου 1981) Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Γιοβάνοβιτς για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Πουρσαϊτίδη. Ο Σέρτζιο αγωνίζεται τα τελευταία 4 χρόνια στην Μέταλουρκ Ντόνεσκ και ο προπονητής μας τον έχει τσεκάρει εδώ και καιρό, οπότε με το που έμεινε ελεύθερος έβαλε την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο. Ο Σέρτζιο θεωρείται ολοκληρωμένος ακραίος αμυντικούς που αναλόγως των συνθηκών του αγώνα μπορεί να δώσει και λύσει προωθούμενους προς την αντίπαλη περιοχή. Για τον παίκτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Φερνάντες με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ουκρανία.

Με την επικείμενη απόκτηση του Σέρτζιο θα κλείσει η μια εκ των τριών θέσεων που ψάχνουν κάτοχο αφού μετά την αποχώρηση των Κακά, Ζόρζε και Μποαβεντούρα ψάχνουμε για ακόμα τρεις αμυντικούς. Το στήσιμο της νέας αμυντικής γραμμής είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Γιοβάνοβιτς που θα πρέπει να έχει αν είναι δυνατό όλους τους παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πορτογάλος θα έρθει στην Κύπρο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για τα διαδικαστικά και αν όλα πάνε καλά θα γνωρίζει τους συμπαίκτες του με την έναρξη της προετοιμασίας.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!