Σαν πρωταθλητές

Ήταν αναπόφευκτο και φυσιολογικό η άλωση του Τσιρείου να φέρει την ικανοποίηση αλλά και τον ενθουσιασμό στους πιο αισιόδοξους. Η νίκη επί ενός φορμαρισμένου αντιπάλου που ζει για μας στερεί βαθμούς μέσα στο Τσίρειο ήταν δίκαιη και προϊόν της πολύ καλής παρουσίας της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο. Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην έπαιξε σπουδαία μπάλα αλλά ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως να το πάρει. Από τη στιγμή που δεν στοίχησε το μουδιασμένο ξεκίνημα η ομάδα ανασυντάχθηκε ενώ οι διορθωτικές κινήσεις του προπονητή βοήθησαν στο να έρθει το χρυσό γκολ.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη σε μια πραγματικά δύσκολη έδρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τη δυναμική για ανάλογη συνέχεια. Είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου περιλαμβάνει εξίσου δύσκολες εξορμήσεις όπου θα βρούμε απέναντι μας ΑΕΚ, Απόλλων, Ανόρθωση και ΕΝΠ. Και σε αυτούς του αγώνες η νίκη θα είναι το μοναδικό ζητούμενο και το πέρασμα από το Τσίρειο στέλνει το μήνυμα ότι με προσοχή και καλή απόδοση μπορούμε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταφέρνει να διαχειρίζεται άψογα μέχρι στιγμής το ρόστερ και το νέο στοίχημα είναι και πάλι η συνέπεια. Μπορεί όλοι να άρχισαν να σκέφτονται τον αγώνα με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ αλλά προηγείται ο αγώνας με την ΑΕΠ. Η ομάδα του Νικολόσκι έρχεται στη Λευκωσία με στόχο να μας στερήσει τη νίκη και δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.

Δανεικός ο Παπ
Από τη στιγμή που ο προπονητής τον θεωρούσε ανέτοιμο ακόμα και για παγκίτη ήταν αναπόφευκτο να καταλήξει σε άλλη ομάδα υπό μορφή δανεισμού. Η ομάδα αυτή είναι ο Ερμής και το ερωτηματικό πλέον είναι αν θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα μας..

Με αυτά τα δεδομένα η απόκτηση ενός επιθετικού μπορεί να δικαιολογηθεί κάτι που πιθανότατα να γίνει αν ο Γιοβάνοβιτς βρει αυτό που ψάχνει. Η προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Εφτά παίκτες και ο Ιβάν στο All Star Game
Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές μας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (προπονητής ομάδας ξένων) θα συμμετάσχουν σήμερα στις 17.00 στο Marfin Laiki All Star Game . Μορφής, Χαραλαμπίδης, Σατσιάς, Μοραίς, Πουρσαϊτίδης, Μοραίς και Μιροσάβλιεβιτς θα συμμετάσχουν με τους υπόλοιπους που έχουν ψηφιστεί στη σχετική ψηφοφορία σε έναν αγώνα που αναμένεται με ενδιαφέρον αφού είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο στην Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!