Σεμνά και ταπεινά, πρωτάθλημα ξανά!

Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.  Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Προβλήματα:  Τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, αγωνιστικά και άλλα, είναι χιλιοειπωμένα και έχουν αναλυθεί από ειδικούς και μη! Δεν είναι της παρούσης να τα επαναλαμβάνουμε. Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βελτιώσουν το δικό τους μερίδιο για να παραμείνει ο ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Είτε το πρόβλημα ονομάζεται αγωνιστικό, είτε διοικητικό ή ακόμα και οπαδικό, αυτό πρέπει να λυθεί το συντομότερο για να επανέλθει η ομάδα στις νίκες και στο δρόμο των επιτυχιών.

Περηφάνια:  Η περηφάνια που νιώθουμε όλοι μας να βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται κάθε χρόνο πλέον σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ανεπανάληπτη. Παρ’ όλα τα προβλήματα που κουβαλούμε σαν ομάδα, την γκρίνια και την κριτική που γίνεται, ένα είναι το σίγουρο. Ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε επίπεδο. Αυτή τη διαφορά επιπέδου, όμως, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η Τετάρτη και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ας περιμένει!

Επιστροφή:  Ως εκ τούτου, η επιστροφή στην κυπριακή πραγματικότητα είναι αναπόφευκτη αλλά επιβάλλεται να είναι ομαλή και κερδοφόρα, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το 4ο συνεχόμενο. Για να είμαστε κάθε χρόνο στ’ αστέρια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Κύπρο. Πρώτος στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα και μετά όλα τα άλλα.

Σοβαρότητα: Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι, από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο οπαδό. Δεν σηκώνει ίχνος υποτίμησης. Ο πρώτος αντίπαλος μας, ο ερμής, είναι πάντα απρόβλεπτος και κακός μας δαίμονας. Για να μην πάθουμε, λοιπόν, τα ίδια ξανά και για να υπερισχύσει η ποιότητα μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι.

Κίνητρα:  Με οποιονδήποτε και να παίζουμε στην Κύπρο, έχει τα ίδια κίνητρα που έχουμε εμείς όταν παίζουμε με τα μεγαθήρια στην Ευρώπη. Όσο παράδοξο και αν είναι, στην Κύπρο για να κερδίσουμε πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο. Ας τους κόψουμε το βήχα από την αρχή. Δικό μας κίνητρο είναι πάντα η κορυφή και το πρωτάθλημα!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!