Κάποιος τα έλεγε

Γιατί προκάλεσε τέτοια έκπληξη η χθεσινή ήττα από τον ολυμπιακό; Η κωλοσυρμαθκιά της κουφής φαινόταν από πολύ καιρό τώρα, γι’ αυτό δεν πρέπει να προξενεί καμία εντύπωση το χθεσινό αποτέλεσμα. Κάποιος ή καλύτερα κάποιοι τα έλεγαν και τα έγραφαν από τον Οκτώβριο αλλά τίποτα δεν έγινε αφού όλοι κρύφτηκαν πίσω από το στόχο της πρόκρισης στους 32.

Δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης του τι κάνει σωστό και τι όχι ο Γερμανός, διότι δεν κάνει τίποτα σωστό. Ο άνθρωπος είναι κατ’ ισχυρισμό προπονητής. Η ουσία είναι ότι από τη στιγμή που έχασε τα αποδυτήρια πρέπει να πάει σπίτι του χθες. Οποιαδήποτε άλλη λύση δεν είναι καν λύση, αλλά ημίμετρα που θα χειροτερέψουν την κατάσταση σε βάθος χρόνου.

Η λύση ΜΙΑ είναι και έχει όνομα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ αυτό τον τεράστιο οργανισμό που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ. Διώξτε προπονητές και τεχνικούς διευθυντές από τον Αρχάγγελο και δώστε τους μισθούς τους στον Στρατηγό. Πείστε τον να επιστρέψει. Δώστε του τα κλειδιά και αφήστε τον να δουλέψει. Ότι του δώσετε θα μας το πολλαπλασιάσει σε λίγα χρόνια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Αν δεν μπορείτε ή αν δεν θέλετε, τότε δώστε λύσεις σωστές και όχι μιλλοσφοτζίσματα πάλι.

Υ.Γ.  Υπάρχει και ο Κρίστιανσεν, αλλά δεν τον ανάφερα πριν διότι κάποιοι τότε έσκισαν τα ιμάτια τους για να τον διώξουν κακήν κακώς. Δεν νομίζω να τον θέλουν τώρα πίσω αφού και οι ίδιοι βρίσκονται ακόμα εκεί που βρίσκονταν και τότε.

 

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!