Σενάρια εντεκάδας

Είναι από τις ελάχιστες φορές που τα σενάρια εντεκάδας δεν μπορούν να απέχουν από την πραγματικότητα. Όλοι εικάζουν ότι οι Μαρσίνιο και Αλμέιδα θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα και αν δεν γίνει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για έκπληξη. Και οι δυο Βραζιλιάνοι θεωρούνται χρήσιμοι και φαίνεται ότι ταιριάζουν στην τακτική που θα θελήσει να ακολουθήσει ο Γιοβάνοβιτς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να είναι επικίνδυνο στην κόντρα επίθεση αλλά και δημιουργικό όταν κρατά την μπάλα. Ο Μαρσίνιο με τη δυνατότητα του να κρατά μπάλα αλλά και να τρυπά τις αντίπαλες άμυνες είναι ο ιδανικός και μοναδικός οργανωτής που μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα. Από την άλλη ο Αλμέιδα με την εκρηκτικότητα και τεχνική του μπορεί να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και να δώσει τη δυνατότητα και στους υπόλοιπους να βρεθούν σε θέση βολής.

Η λογική λέει ότι θα προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 με τον Μαντούκα να μετακινείται στο αριστερό άκρο και τον Χαραλαμπίδη να προτιμάται στο δεξιό αντί του Ατόρνο. Σε ένα τέτοιο σενάριο ο Παραγουανός με τον Τρισκόφσκι θα μείνουν στον πάγκο έτσι ώστε να προτιμηθούν σε περίπτωση που οι ακραίοι δεν μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες βοήθειες στον Αλμέιδα.

Πολλά θα κριθούν και από την μεσοαμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας αφού σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα θα δεχτούμε σταδιακά έντονη πίεση. Οι Μοράις και Πίντο θα έχουν και απόψε δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανταποκριθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό έτσι ώστε να κόψουν τη Σλόβαν στα δύο. Οι ακραίοι επιθετικοί μαζί με τον Μιλίνκοβιτς είναι ο κινητήριος μοχλός των Σλοβάκων και θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Τα πολλά λόγια όμως λίγες ώρες πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα είναι περιττά. Η ώρα των ποδοσφαιριστών πλησιάζει και η απόδοση τους θα κρίνει τα πάντα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!