Σημαντικές αλλαγές

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας διαμορφώνουν όπως έχει ήδη φανεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και των εγχώριων υποχρεώσεων αναλόγως, έτσι ώστε να δίνεται ο απαιτούμενος χρόνος ξεκούρασης και σωστής προετοιμασίας. Μέσα στα πλαίσια αυτά άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του αγώνας με τον Εθνικό Άχνας από το Σάββατο, 13/09 για την Παρασκευή 12/09 έτσι ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα εναντίον της Σάλκε. Επίσης μετά από πρωτοβουλία της Ανόρθωσης αλλά και της δικής μας ομάδας ακυρώθηκε ένα φιλικό της Εθνικής που προέβλεπε την μεταφορά των διεθνών στο Ομάν, μετά τον αγώνα με την Ιταλία.

Όπως φαίνεται οι αλλαγές αυτές δεν θα είναι οι μόνες αφού έπεται ακόμα μια ίσως πιο σημαντική και ενδιαφέρουσα από τις υπόλοιπες. Και αυτό γιατί αφορά το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την Ομόνοια. Ο αγώνας είναι ορισμένος για την Κυριακή 5/10 ενώ την Πέμπτη 2/10 και οι δυο ομάδες δίνουν τους επαναληπτικούς αγώνες για το ΟΥΕΦΑ σε Αγγλία και Γερμανία. Βάση της προκήρυξης του πρωταθλήματος η ΚΟΠ μπορεί να μεταφέρει τον αγώνα τη Δευτέρα 6/10 κάτι που αναμένεται να γίνει αφού λογικά θα το θελήσουν και οι δυο ομάδες.

>

Θεωρείται ότι η προσέλευση σε έναν τέτοιο αγώνα δεν μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά οπότε δεν αναμένεται να υπάρξουν οποιοιδήποτε ενδοιασμοί. Από το ποδοσφαιρικό παράρτημα φυσικά όλα είναι πιθανά αφού και πέρσι είχαν παράπονο από την αναβολή του μεταξύ μας αγώνα μετά από πρωτοβουλία της ΚΟΠ και της Αστυνομίας…

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για Σάλκε
Όπως όλα δείχνουν η χρυσή τομή όσον αφορά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τη Σάλκε βρέθηκε και αυτή είναι στις 7.00. Η συγκεκριμένη ώρα φαίνεται να είναι αποδεκτή για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα που θα φέρει στο ταμείο της εταιρείας αρκετό ρευστό. Παράλληλα θεωρείται καλή ώρα και για όσους θέλουν να δώσουν το παρών τους, αφού αυτοί που πραγματικά θέλουν να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας θα βρουν τρόπο να το κάνουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!