Σημαντική εβδομάδα

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες γράφαμε, όποτε κρίναμε σκόπιμο, ότι δύσκολα θα γινόταν μεταγραφή. Το ίδιο ισχύει και αυτή τη φορά, μόνο που τώρα τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί σε σημαντικό βαθμό ενώ οι μέρες που έρχονται θεωρούνται σημαντικές από πολλές απόψεις. Το μεταγραφικό παζάρι άνοιξε και όλοι οι παίκτες είναι ελεύθεροι ενώ χρονικά οι επόμενες 2-3 εβδομάδες είναι κρίσιμες αφού οι παίκτες πρώτης διαλογής θα πάρουν την απόφαση τους για το που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους. Η επίσημη θέση όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος Θεόδωρο Κυριακίδη είναι ότι ψάχνουμε για ένα δεξιό χαφ αλλά τις τελευταίες μέρες διαρρέει ότι βρισκόμαστε στην αναζήτηση και ενός επιθετικού.

Αναπόφευκτα έστω και αν η τεχνική ηγεσία εκφράζει την πίστη αλλά και αισιοδοξία για την περίπτωση Σικορά, η περίπτωση απόκτησης επιθετικού συνδέεται με το μέλλον του μικρόσωμου Πολωνού. Και αυτό γιατί με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα το ΑΠΟΕΛ μπορεί να εγγράψει στο δυναμικό του μόνο έναν κοινοτικό ή ξένο. Αν θεωρήσουμε ότι η απόκτηση του λεγόμενου αντι Κοσόφσκι είναι δεδομένη, τότε τυχόν απόκτηση επιθετικού φωτογραφίζει διακοπή της συνεργασίας με τον Σικορά, αφού θεωρείται ακόμα πιο απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποιος άλλος.

Το σίγουρο αλλά και ευχάριστο της υπόθεσης είναι η παραδοχή ότι οι επιθετικοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ροστέρ δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι ο Μίρο θα επιστρέψει ίσως και ενωρίτερα αλλά δεν

μπορούμε να πάρουμε ρίσκα ή να στηριχτούμε υπερβολικό στον Σέρβο επιθετικό. Όλα αυτά είναι γνωστά στον προπονητή ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Και την Πέμπτη πρόβα τζενεράλε
Η επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, έστω και αν δεν ξέρουμε ακόμα τον αντίπαλο μας. Ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας κρίνεται ικανοποιητικός για την εποχή και το ζητούμενο για τις λίγες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την 15η Ιουλίου είναι το τελικό μοντάρισμα. Το φιλικό της Πέμπτης εναντίον της Αελ θεωρείται ιδανικό για την τελική πρόβα ενώ και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά το νέο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!