Στήριξη και από τον Φοίβο

Μπορεί αρκετοί να ανέμεναν χτες τη δημόσια παρέμβαση του πρόεδρου όμως αυτή έγινε σήμερα διαμέσου του Σούπερ Σπορτ και μετά που ο ίδιος επισκέφτηκε τον Αρχάγγελο και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή. Τα περί προστίμων και αυστηρών συστάσεων που απαιτεί κατά καιρούς μερίδα οπαδών μας δεν ήταν ασφαλώς μέσα στην ατζέντα του Ερωτοκρίτου ο οποίος προτίμησε την επιλογή της στήριξης. Ο πρόεδρος επισήμανε με νόημα ότι είπαν πολλά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί για ευνόητους λόγους. Αν και κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι μια επίσκεψη όπου επικοινωνείτε το αυτονόητο είναι αχρείαστη, ίσως και να έχει κάποια θετικά χωρίς να είμαστε σίγουροι ποια είναι αυτά. Ο Φοίβος δήλωσε για παράδειγμα ότι οι παίκτες είναι πικραμένοι με την κριτική που τους γίνεται και ίσως να θέλησε να διαχωρίσει με αυτό τον τρόπο τη διοίκηση με την μερίδα του κόσμου που εκφράζει δημόσια τους προβληματισμούς της.

Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά του στα sites που εξασκούν καταστρεπτική κριτική αναφέροντας χαρακτηριστικά  ότι «τώρα όσα γράφονται από αυτούς που πριν ένα μήνα θεοποιούσαν την ομάδα, είναι καταστρεπτική κριτική η οποία δεν βοηθά κανένα, απλά δίνει τροφή στους αντιπάλους μας».Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία των δηλώσεων Εωρτοκρίτου:

 «Είναι πραγματικότητα ότι η χρονιά μας φέτος δεν άρχισε καλά, είχαμε άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν από κακές εμφανίσεις. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα ανακάμψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει αυτό με τους παίκτες που έχουμε. Έπαιξαν παιχνίδια ίσα με ολόκληρο το πρωτάθλημα, είχαμε τους τραυματισμούς, όμως με το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αυτό δεν είναι δικαιολογία. Έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι, υπάρχει όμως θέληση. Σήμερα είδα τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, τους μίλησα και τους στηρίζω Τώρα όσα γράφονται από αυτούς που πριν ένα μήνα θεοποιούσαν την ομάδα, είναι καταστρεπτική κριτική η οποία δεν βοηθά κανένα, απλά δίνει τροφή στους αντιπάλους μας». Φυσιολογικό να υπάρχει στεναχώρια, όμως δεν πρέπει να διαγράφονται τα πάντα: «Ακριβώς, κάπου φτάσαμε στα άκρα. Και οι παίκτες και ο προπονητής και όλοι μας θέλουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είμαστε 1 βαθμό από την κορυφή, χάσαμε 1-0 στο κύπελλο και μπορούμε να το ανατρέψουμε. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι, να στηρίξουμε την ομάδα και να σταματήσουν οι μεμψιμοιρίες. Είναι το λιγότερο άδικο να γίνεται τόσος μηδενισμός για όλα επειδή χάσαμε κάποια παιχνίδια. Η ομάδα θα επανέλθει και όλοι θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά». Είναι λογικό η πορεία του 2011 να έχει κόστος, το θέμα είναι ποιες θα είναι οι συνέπειες: «Είχαμε ένα ρόστερ 24 ποδοσφαιριστών ποιοτικών, δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους. Ήταν φυσικό να έρθουν οι τραυματισμοί, η κούραση και ο κορεσμός. Είναι ένα στάδιο που όλες οι ομάδες το περνούν. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει άμεση ανάκαμψη». Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες όταν τους μίλησε στην προπόνηση: «Είπαμε πολλά, όμως το κυριότερο μήνυμα είναι ότι στηρίζω, τόσο τους παίκτες όσο και την τεχνική ηγεσία. Επίσης είπαμε και κάποια άλλα πράγματα που αφορούν εμάς». Τι εισπράττει από τον κόσμο: «Δέχομαι την απογοήτευση. Κι εμείς απογοητευόμαστε, κι εμείς θέλουμε η ομάδα να κερδίζει. Στα τελευταία παιχνίδια όμως πήραμε αυτό που μας άξιζε. Η πλειοψηφία όμως του κόσμου αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και θέλει να στηρίξει την ομάδα». Αν ο ΑΠΟΕΛ δεν εκτροχιάστηκε από του στόχους του: «Είμαστε εντός στόχων 100%». Για θέματα ενίσχυσης: «Όποιος έρχεται, όποιος φεύγει εξαρτάται από τον προπονητή. Δεν του αρνηθήκαμε τίποτα μέχρι τώρα. Αυτό που περιμένουμε είναι την απόφαση του προπονητή μας. Όταν βρει τον παίκτη, θα έρθει. Βλέπει ορισμένες περιπτώσεις, τις μελετά όμως ακόμα δεν ήρθε η εισήγηση ότι θέλει κάποιον παίκτη». Για τον Σανγκόι: «Έγινε ένας λόγος μαζί με τον μάνατζερ του. Η ομάδα του πλήρωσε 1 εκατομμύριο για να τον πάρει, έχει ένα ψηλό συμβόλαιο, οπόταν ούτε ως δανεικός δεν θα μπορούσε να έρθει, άρα ας κλείσει αυτό το κεφάλαιο». Αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος, με τους παίκτες την ποιότητα και τους χαρακτήρες που έχουμε. Αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα ήμουν εδώ». Αν ενοχλήθηκαν οι παίκτες από την κριτική: «Πικραμένοι ναι, ενοχλημένοι όχι. Διότι και αυτοί προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι συγκεντρωμένοι, προσπαθούν στην προπόνηση και ελπίζουμε για το καλύτερο».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X