Σταματήστε επιτέλους…

Στείλτε στο [email protected] τις απόψεις σας για τα όσα καλά ή στραβά συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ και θα θέλατε να δημοσιευθούν στο apoel.net. To κείμενο πρέπει να είναι σε ελληνικούς χαρακτήρες και να μην περιέχει ύβρεις.

Τρίτη μεσημέρι και η ώρα είναι 17:00, λίγες ώρες δηλαδή πριν τον κρίσιμο αγώνα στα Σκόπια. Διαβάζοντας διάφορες απόψεις στον τύπο, αλλά και συζητώντας σε αποελίστικα πηγαδάκια για την ομάδα του Πασιένσια (κυρίως για τα σοβαρά του λάθη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς) διακρίνω τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που διακατέχει τους φιλάθλους μας.

Δεν δίνουν κανένα ελαφρυντικό στην αγωνιστικά ανέτοιμη ομάδα (Στίλιτς, Βάντερ) και ούτε παρατήρησαν τραυματισμούς (Καρλάο, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Πάρντο), ενδεκαδάτους δηλαδή παίχτες. Η μοναδική έγνοια των «κυρίων» είναι να εντοπίζουν αγωνιστικά λάθη σαν οι καλύτεροι προπονητές της κερκίδας.

Άκουσα επίσης, ότι είναι γελοίο να αφήνουμε την τύχη της ομάδας στο Μαντούκα και σε ένα άσχετο με την Κύπρο τεχνικό επιτελείο!! Δεν μας φτάνει που έχουμε να τα βάλουμε με όλο τον αντιαποελισμό στην Κύπρο έχουμε εναντίων μας το 65% των απαισιόδοξων «κυρίων» που βλέπουν το ποτήρι πάντα μισοάδειο. Είναι αυτοί που ενώ έχουμε 8500 εισιτήρια διαρκείας, στο γήπεδο είναι οι 4000 όταν δεν πάμε καλά.

Είναι οι ίδιοι που μέρα νύχτα ήθελαν να διώξουν τον Γιοβάνοβιτς και τελικά τα κατάφεραν. Είναι οι ίδιοι που στις λύπες κρίνουν την ομάδα χειρότερα και από τους χόχους. Είναι οι ίδιοι που φώναζαν σε όλη τη διάρκεια της περσυνής και προπέρσινης χρονιάς, έστω και αν πήραμε το νταμπλ (για να μην αναφέρω πενταετίας). Αυτοί όμως οι κύριοι ήταν εκεί στο σωματείο για να φωνάξουν μαζί μας και να πανηγυρίσουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις αυτοκαταστροφικές τάσεις με την πρώτη δυσκολία. Είμαι σίγουρος ότι σήμερα το βράδυ η ομάδα θα φορέσει το καλό της κοστούμι και ευκολά ή δύσκολα θα περάσει. Μετά θα είστε όλοι περήφανοι μέχρι την επόμενη αγωνιστική δυσκολία, όπου και πάλι θα αρχίσετε τα ίδια…αυτοκαταστροφικοί όπως πάντα….

Ελπίζω να με λάβετε υπόψη για το καλό της ομάδας.

Με εκτίμιση,

ΓΛ (Ένας αγνός πιστός φίλαθλος)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!