Στον τελικό με guest star τον Ατόρνο

Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της επικρατώντας άνετα της Δόξας με 0-4 σε έναν αγώνα όπου την παράσταση έκλεψε ο Ατόρνο. Ο Παραγουανός σε 30 λεπτά συμμετοχής πρόλαβε να σημειώσει 2 τέρματα και να δει την μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε μια άλλη περίπτωση. Το πρώτο του γκολ μάλιστα ήταν άψογο σε εκτέλεση θυμίζοντας μας τα περσινά του κατορθώματα που μας έχουν λείψει τόσο. Ο Δώνης έκανε το αναμενόμενο όσον αφορα την εντεκάδα αφου εδωσε χρονο συμμετοχής σε παίκτες που τον είχαν ανάγκη και αφήνοντας στον παγκο τους βασικούς. Ετσι μετα από καιρό είδαμε τους Ηλία, Σατσία, Μπόρδα, Πιπίνη και Σολωμού να παίρνουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Το 4-2-3-1 του Δώνη είχε τον Σαντίν στην κορυφή της επίθεσης με τον Γκόμες σε ρόλο επιτελικού και τους Σολωμού – Χαραλαμπίδη στα δυο άκρα.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος εκανε επιφυλακτικούς τους παίκτες εμώ η Δόξα ηταν η ομαδα που δημιούργησε πρωτη τις καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ αλλά μετά το 20 ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να γινεται απειλητικός. Αφού χάθηκαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γκόμες και Σαντίν στην εκπνοή του ημιχρόνου ηρθε το γκολ για την ομαδα μας οταν μετά απο σέντρα του Σολωμού ο Πιπίνης με σουτ έστειλε την μπαλα στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας άνοιξε για τα καλά αφού η ομάδα μας μπήκε δυνατά από την αρχή και εκμεταλευόμενη την οπισθοχώρη της Δόξας πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ στη συνέχεια ήρθαν και τα γκολ. Το πιο σημαδιακό και εντυπωσιακό ήταν το δεύτερο με τον Ατόρνο στο 58 ο οποίος είχε περάσει ένα λεπτό πριν στον αγώνα στη θέση του Χαραλαμπίδη. Στη φάση αυτή ο Παραγουανός ελευθερώθηκε από αμυντικό και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε με τον Ατόρνο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα στο 69 μετά από λάθος του τερματοφύλακα ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε δυο λεπτά αργότερα με τον Σαντίν που κατάφερε να κάνει γκολ μια από τις πάρα πολλέ ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχε.

Ο Ατόρνο έφτασε κοντά στο χατ τρικ αλλά το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία για να κάνει ένα ακόμα εντυπωσιακό και παραγωγικό μισάωρο.

Κίτρινες: Αρτυματάς

ΑΠΟΕΛ Χιώτης, Πιπίνης, Ηλία, Μπόρδα, Κακά, Σατσιάς, Αρτυματάς, Γκόμες, Σολωμού (66′ Aλεξάνδρου), Χαραλαμπίδης (57′ Ατόρνο), Σαντίν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!