Συνέχεια με περιορισμένο rotation

Όπως είναι γνωστό ο Δώνης ήθελε να ξεκουράσει και άλλους παίκτες στον αγώνα με την Αγιά Νάπα αλλά η κόκκινη του Κακά δεν το επέτρεψε. Η προσπάθεια του όμως δεν θα σταματήσει αφού το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα τον αναγκάζει να συνεχίσει το rotation μόνο που στους επόμενους αγώνες και αρχίζοντας από αύριο θα είναι ελεγχόμενο. Η ομάδα μας θα δώσει τις επόμενες 7 μέρες τρεις αγώνες οι οποίοι θεωρούνται σημαντικοί και με βαθμό δυσκολίας πολύ μεγαλύτερο από αυτόν με την Αγία Νάπα. Αυτό με τον Άγιαξ θεωρείται ορόσημο αφού με τυχόν βαθμολογικό κέρδος θα μπορούμε να έχουμε κάποιες ελπίδες για την 3η θέση και είναι για αυτό που ο προπονητής μας θέλει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα, χωρίς όμως να θυσιάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ανάγκη να πάρουν ανάσες οι Καρλάο, Βινίσους και Σέρτζιο είναι στα πλάνα του Δώνη και εφόσον κριθεί ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα θα είναι κάτι που θα το δούμε στους αγώνες με Ανόρθωση και Αελ.

Ο Κακά έχει δικαώμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα ενώ οι Γκόμες και Αρτυματάς είναι οι επιλογές σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Βινίσιους. Ο Παπάζογλου που προπονείται πλέον κανονικά είναι ο παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σέρτζιο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!