Τα γνωστά μεσοεπιθετικά προβλήματα

Το δείγμα μεγαλώνει και επιβεβαιώνει κάτι που έπαψε πλέον να είναι μυστικό και αφορά τη δυσκολία της ομάδας μας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ αλλά και να τις αξιοποιήσει. Το πρόβλημα αυτό γίνεται εντονότερο όποτε έχουμε απέναντι μας την Αελ αφού στις τρεις μέχρι στιγμής φετινές αναμετρήσεις οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες ενώ δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σχετική αναφορά για το θέμα υπάρχει στο σχόλιο του Αδιάκριτου αλλά το θέμα δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο αγώνα. Και αυτό γιατί είναι ο έκτος αγώνας στο φετινό πρωτάθλημα που η ομάδα μας δεν μπορεί να σκοράρει αυξάνοντας αυτόματα και το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Αντιλαμβανόμαστε παραμέτρους όπως κούραση, τραυματισμούς ή και το σχόλιο που ακούεται όλο και πιο συχνά ότι μας έμαθαν πλέον. Αναγνωρίζουμε επίσης και το έχουμε σχολιάσει τους τελευταίους μήνες ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την ίδια δυναμικότητα όταν απουσιάζουν ή δεν είναι σε καλή κατάσταση συγκεκριμένοι παίκτες.

Το ζητούμενο για όλους στον Αρχάγγελο είναι να μπορέσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βρουν τις λύσεις. Το -3 από την κορυφή δεν φοβίζει ούτε αγχώνει απαιτεί όμως μεγαλύτερη προσπάθεια. Η επιστροφή του Αλμέιδα στην αγωνιστική δράση μετά από δυο μήνες είναι μια καλή αρχή αλλά δεν πρέπει να φορτώσουμε σε αυτόν την ανάγκη δημιουργικότητας και αποτελεσματικότητας.

 Ο Μαντούκα μετρά επίσης αντίστροφα γεγονός που κρίνεται σημαντικό αφού είναι ένας εκ των παικτών που μπορεί να κάνει τη διαφορά οπότε κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι οι συγκεκριμένες επιστροφές θα βοηθήσουν.  Δεν πρέπει όμως να υπάρξουν άλλες απώλειες αφού αν η διαφορά μεγαλώσει θα βρεθούμε πραγματικά σε δύσκολη θέση.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!