Ο πιο σημαντικός μέχρι τον επόμενο

Όπως και αν το δεις κανείς ο σημερινός αγώνας με την Αελ στο Τσίρειο είναι κρίσιμος. Αν και κάποιος μπορεί να πει ότι υπάρχει πολύς δρόμος και πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play offs, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να δει τη διαφορά από την Ομόνοια να αυξάνεται σε επίπεδα που θα τις δίνουν σημαντικό προβάδισμα. Είναι και η ομάδα της  Λεμεσού όμως μέσα στο κόλπο και δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος όποτε μια νίκη θα στείλει και σε αυτούς το μήνυμα για το ποιος καθορίζει τα πάντα. Για όλους στον ΑΠΟΕΛ ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τους γνωστούς λόγους και το ζητούμενο πλέον είναι να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να πορευτούμε προς τον τίτλο ενωμένοι. Υπάρχει και η αγωνιστική πρόκληση όπου παρά την ποσοτική και ποιοτική αποδυνάμωση του ρόστερ παίκτες και προπονητής καλούνται να κάνουν εκ νέου υπερβάσεις.

Ο κόσμος δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και σήμερα θα δώσει βροντερό το παρών του για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Θα δώσει τη μάχη στην κερκίδα αναμένοντας να δει το ίδιο πάθος και από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το αγωνιστικό πλάνοΜε δεδομένες τις απουσίες των Μαντούκα, Σόουζα και Ατόρνο  ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το γνωστό 4-5-1 προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά θα δουλέψει καλύτερα απέναντι στην Αελ που βρήκε το αντίδοτο στους προηγούμενους αγώνες. Με τα όσα έχουμε δει τον τελευταίο ένα μήνα ο Τρισκόφσκι θα είναι αυτός που θα παίξει στην κορυφή αφού θεωρείται απίθανο να πάρει φανέλα βασικού ο Αίλτον ενώ ο Σολάρι δεν είναι στις πρώτες του επιλογές.

Ο Μαρσίνιο θα έχει ρόλο οργανωτή με στηρίγματα στα δυο άκρα τους Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου ενώ ο Πίντο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μοραίς. Η αμυντική γραμμή δεν αναμένεται να έχει αλλαγές. Όλα αυτά νοουμένου ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει κάποια σκέψη που θα διαφοροποιήσει και την αρχική εντεκάδα.

Ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να βρει τους τρόπους να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Αελ κάτι που δεν έκανε στους προηγούμενους αγώνες. Η παρουσία και η καλή κατάσταση του Μαρσίνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο αλλά χωρίς βοήθειες ο Βραζιλιάνος θα δυσκολευτεί.

Ζητούμενο και η καλή μεσοαμυντική συμπεριφορά αφού θα επιχειρήσουν να μας αιφνιδιάσουν με αντεπιθέσεις κάτι που δούλεψε για την Αελ στους προηγούμενους αγώνες.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!