Τεράστια πρόκληση

Οι παίκτες μας θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης αντιμέτωποι με τον Ερυθρό Αστέρα σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης. Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα να μας καθιστά το μεγάλο αουτσαϊτερ για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό αλλά όλοι ξέρουν πως ένα πολύ καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να πιστεύει στην ανατροπή των δεδομένων κάτι που είπε και δημόσια με τη λήξη του πρώτου αγώνα στη Λευκωσία και ένα από τα ζητούμενα είναι αν θα μπορέσει να μεταφέρει την πίστη αυτή και στους ποδοσφαιριστές μας. Ουσιαστικά για να προκριθούμε θέλουμε νίκη και με αυτό το δεδομένο θα παραταχθούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του που δεν κατάφερε να κερδίσει μέχρι στιγμής στους δυο αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει θέλει να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσει και αυτός για τη νίκη αφού οτιδήποτε άλλο θα είναι παρακινδυνευμένο. Πληροφορίες θέλουν τον προπονητής του να είναι υπό ατμόν είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλευτούμε αφού δείχνου ότι δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στην ομάδα των Σέρβων,

>

Υπομονή, αποτελεσματικότητα, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν σε έναν μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και που η ομάδα μας καλείται να παρουσιάσει. Λογικά το πλάνο του προπονητή μας θα είναι να διαφυλάξουμε πρώτα το μηδέν παθητικό και με υπομονή να επιδιώξουμε το γκολ που θα μας δώσει το πάνω χέρι. Φυσικά όλα αυτά είναι σχετικά αφού και στον πρώτο αγώνα κάπως έτσι θέλαμε να εξελιχθεί ο αγώνας και πολύ νωρίς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ…

Η κατοχή της μπάλας και ο έλεγχος του κέντρου γενικότερα είναι ένα από τα ζητούμενα και είναι για αυτό που από αυτή την μάχη θα κριθεί και ο τελικός νικητής. Μοραίς, Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης και Κοσόφσκι θα είναι λογικά στο αρχικό σχήμα αφού και ο Πολωνός έδειξε στον αγώνα του Σουπερ Καπ ότι ο βαθμός ετοιμότητας του είναι καλός.

Ερωτηματικό είναι ποιος θα είναι ο πέμπτος της παρέας με τους Μιροσάβλιεβιτς, Πίντο και Παουλίστα να έχουν τις ίδιες πιθανότητες και τα πάντα να εξαρτώνται από το πόσο επιθετικογενή θέλει την ομάδα ο προπονητής μας από την αρχή του αγώνα.

Δεύτερες σκέψεις από Νεκτάριο
Ανατροπή σκηνικού φαίνεται να υπάρχει όσον αφορά την περίπτωση επανόδου του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στην ομάδα μας αφού όπως προκύπτει ο παίκτης έβαλε στην άκρη τον Λυράκη και τις εξωφρενικές απαιτήσεις του. Η μπάλα είναι πλέον στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!