Τεράστιο πισωγύρισμα

Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο είναι για τον Δώνη να ζητά να ξεχάσουμε έναν αγώνα που ο ίδιος τόνιζε ότι απαγορεύεται να έχουμε απώλειες. Ο προπονητής μας και η ομάδα παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αναπόφευκτα η ισοπαλία και ο τρόπος που ήρθε αποτελούν τεράστιο πισωγύρισμα. Δεν ήταν μόνο θέμα έλλειψης ενέργειας αλλά και μιας σειράς αποφάσεων που κρίνονται ως λανθασμένες. Ήταν ένας αγώνας όπου όλα πήγαν στραβά από την αρχή αφού το πλάνο του Δώνη δεν λειτούργησε. Η επιλογή τριών αμυντικογενών χαφ (Μοράις, Βινισιους, Αρτυματάς) στέρησε από την ομάδα τη δυνατότητα να αναπτυχθεί από τον άξονα και ταυτόχρονα «ακρωτηρίασε» τον Σαντίν που απλά ήταν μέσα στο γήπεδο.

Ο Δώνης ελέγχεται και για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τους δυο πιο δημιουργικούς ακραίους μέσους αφού η παρουσία των Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου δεν είχε το απαιτούμενο αποτέλεσμα.  Μοιραία ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι έστω και αν είχε κάποιες καλές ευκαιρίες οι οποίες προήλθαν από ατομικές προσπάθειες.

Ο προπονητής μας προσπάθησε να σώσει την παρτίδα με την καθυστερημένη είσοδο των δυο παικτών στο δεύτερο ημίχρονο αλλά απέσυρε τον Σαντίν λίγο αργότερα έτσι έπρεπε να στραφούμε στις σέντρες προς το κεφάλι του Σιέρινταν.

Έβαλαν και οι παίκτες το λιθαράκι τους

Ήμασταν όμως αποκαρδιωτικοί και γιατί οι παίκτες παρουσιάστηκαν σε κακή μέρα. Πέραν του επικίνδυνου Αμορίν είδαμε την πλειοψηφία των παικτών να ψάχνεται. Νεύρα, άτσαλες ενέργειες και πολλά λάθη που σε περιπτώσεις όπως αυτήν του Μοράις είναι ασυνήθιστες και επηρεάζουν όλη την ομάδα.

Μοιραία ο Πάρντο ήταν ο κορυφαίος παίκτης και μετά το τέλος του αγώνα απευθύνθηκε εκ νέου στον κόσμο μέσω twitter. “I believe. We did it last season. We will do it again. Thanks for coming” έγραψε ο φύλακας άγγελος μας και το ζητούμενο είναι αν και οι υπόλοιποι στον Αρχάγγελο μπορούν να τον ακολουθήσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X