Τεστ αντοχών

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά από την κατάκτηση του τίτλου, αφού κατάφερε έστω και με επεισοδιακό τρόπο να διατηρήσει την κορυφή και τη διαφορά της βαθμολογίας. Ο αγώνας με τους μπλε χόχους ήταν μια υπενθύμιση ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Η διαδικασία διατήρησης της πρώτης θέσης περνά μέσα από το 90λεπτο και αλλάζει πολλές φορές τα δεδομένα μέσα σε αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίζει κάθε φορά παίζοντας ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μεσοεπιθετικά του παιχνίδια στην φετινή σεζόν. Η ευκαιρία του Τζιμπουρ θα μπορούσε να αποτελέσει την σφραγίδα του φετινού τίτλου όμως το γεγονός ότι χάθηκε μπροστά σε άδεια εστία, μας υπενθυμίζει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες και πόλο εύκολα εναλλάσσονται τα δεδομένα και τα πλεονέκτημα. Τα τρία δοκάρια επίσης μας δηλώνουν ότι τα παιχνίδια μπορεί να κερδίζονται από το πουθενά αλλά και να χάνονται έχοντας φτάσει τόσο κοντά.

Ο ΑΠΟΕΛ με τον πόντο που κέρδισε ή τους δύο που άφησε στην Λάρνακα βρίσκεται ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον φετινό τίτλο. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί και βήματα μακριά από αυτόν αν οι αντίπαλοι μας κέρδιζαν όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα μας διατήρησε το status quo. Οι αντοχές στα τελευταία ματς που έχουν απομείνει θα πρέπει να είναι τεράστιες. Η αυτοσυγκέντρωση και η αφοσίωση στον στόχο είναι θα στοιχεία που ο ΑΠΟΕΛ έχει ως μέρος της ποδοσφαιρικής του κουλτούρας σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ εκτός από τους τραυματισμούς και  τις απουσίες πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει το επόμενο ματς με τους χόχους. Αυτό ίσως αποτελέσει και την πρώτη σφραγίδα για το μεγάλο ταξίδι του ερχόμενου ευρωπαϊκού ονείρου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!