Τι επιδιώκει ο αντιπρόεδρος Αντωνίου;

Είναι με μεγάλο προβληματισμό και θλίψη που παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες τις δημόσιες παρεμβάσεις του αντιπροέδρου Τάκη Αντωνίου με τις οποίες συνειδητά επιχειρεί να δημιουργήσει ένα έντονα διχαστικό κλίμα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αντωνίου με κάθε αφορμή που του δίνεται προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι η διοίκηση εξαναγκάζεται σε παραίτηση αφού «αυτό ευνοούν οι διάφοροι άλλοι πόλοι στην ομάδα». Δεν ονοματίζει ποτέ τους πόλους αυτούς και καθόλου τυχαία δεν παραλείπει να τονίζει ότι «δεν είναι η μεγάλη μάζα που επηρεάζει τις εξελίξεις». Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας μέσα από τις κατά καιρούς δηλώσεις του υποστηρίζει ότι οι οργανωμένοι «έχουν υποστήριξη από παντού» χωρίς πάλι να διευκρινίζει τι είδους υποστήριξη και από ποιους προέρχεται.

Χτες ο αντιπρόεδρος Αντωνίου με απαξιωτικό ύφος χαρακτήρισε μαθητάκια όσους παράγοντες έδωσαν το παρών τους στη συνάντηση που κάλεσαν οι οργανωμένοι την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τις δηλώσεις του Δώνη λέγοντας ότι «άρχισε να δημιουργείται μια χημεία του ιδίου με κάποιους ανθρώπους, τώρα ενδεχομένως μπαίνουν νέοι άνθρωποι, θα χρειαστεί μια νέα χημεία και αυτό τον ανησυχεί».

Ένα άλλο γεγονός που ξενίζει είναι ότι ο αντιπρόεδρος διαφοροποιείται στις τοποθετήσεις του ακόμα και εντός της ημέρας, γεγονός που δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι δεν κινείται απαραίτητα στη γραμμή της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος που επέλεξε ο Τάκης Αντωνίου δεν εξυπηρετεί την ανάγκη για ηρεμία και την μέγιστη δυνατή ενότητα. Είναι δικαίωμα του να εκλαμβάνει την αντίθετη άποψη ως πολεμική αλλά πρέπει να δείξει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Ναι, ο Τάκης Αντωνίου είναι ένας άρρωστος ΑΠΟΕΛίστας, που ως ποδοσφαιριστής τίμησε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, που πολέμησε κατά τη διάρκεια της εισβολής, που ως προπονητής βοήθησε την ομάδα μας και που ως μέλος διαφόρων διοικητικών συμβουλίων πρόσφερε τις υπηρεσίες του.

Πρέπει όμως να του γίνει κατανοητό ότι κρίνεται ως αντιπρόεδρος ενός διοικητικού συμβουλίου που στους έξι μήνες της θητείας του έκανε σωρεία λαθών που οδήγησαν την ομάδα στη σημερινή κατάσταση. Το να επιχειρεί να αποπροσανατολίζει με συναισθηματικές εξάρσεις που σχετίζονται με την ιστορία που κουβαλά δεν βοηθά και ούτε διασκεδάζει τις εντυπώσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!