Τι θα αλλάξει σήμερα ο Δώνης;

Ο προπονητής μας ζει με τον πιο έντονο τρόπο τα εγκληματικά λάθη και παραλήψεις των τελευταίων μηνών και προσπαθεί για τη γνωστή βελτίωση. Οι δυο πρώτες προσπάθειες δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Οι αλλαγές που έκανε στην προσπάθεια του να βρει τη σωστή χημεία ήταν πάρα πολλές. Ο Δώνης είδε να μην βοηθά ιδιαίτερα η επάνοδος του Αμορίν στο αρχικό σχήμα αντί του Μπόρδα, οπότε και σήμερα καλείται να αποφασίσει ποιον εκ των δυο θα προτιμήσει ελπίζοντας ότι μαζί με τον Ολιβέιρα θα κουμαντάρουν. Η θέση στο αριστερό άκρο εξακολουθεί να κουβαλά ερωτηματικά με τον Αλεξάνδρου να έχει θεωρητικά προβάδισμα έναντι του Ντα Σίλβα ή και του Καπράλ. Όποιος προτιμηθεί θα έχει το δύσκολο έργο της αναχαίτισης του Κάλβο.

Αν επιβεβαιωθεί η μέχρι στιγμής προτίμηση του προπονητή στο 4-4-2 και τις παραλλαγές του σημαίνει ότι στο κέντρο θα πάρουν θέση Μοράις και Βινίσιους με τον Αλωνεύτη να έχει κρατημένη τη θέση στο αριστερό άκρο. Η θέση στο δεξί άκρο διεκδικείται από τους Γκονσάλεβες, Μαντούκα και Χαραλαμπίδη με έναν εκ των πρώτων δυο να είναι και υποψήφιος παρτενέρ του Μπουντιμίρ στην επίθεση.

Υπάρχουν και οι εναλλακτικές επιλογές που θέλουν τον Μπενασούρ να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια να έχουμε παίκτη παραπάνω στον άξονα. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Μπουντιμίρ θα μείνει εκτός με τον Γκονσάλβες να θεωρείται ο πιθανότερος για την κορυφή της επίθεσης.

Στην τελική ο Δώνης αλλά και ο κόσμος αναμένει να δει περιορισμό των λαθών στο ελάχιστο και σωστή μεσοεπιθετική λειτουργία ελπίζοντας ότι οι μεσοπεπιθετικοί μας θα βρουν τον τρόπο να κάνουν γκολ κάποια ή κάποιες από τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!