Τον μάτιασαν;

Εκεί που όλα έδειχναν πως μετά από ενάμιση περίπου μήνα ο Ζε Κάρλος θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση, μάλλον θα πρέπει να περιμένει για μια τουλάχιστον εβδομάδα. Και αυτό γιατί στην προπόνηση της Παρασκευής ο Βραζιλίανος αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά. Στη σημερινή προπόνηση και αναλόγως του πως θα νιώθει ο παίκτης πιθανόν να προπονηθεί. Η ουσία είναι ότί η απρόσμενη αυτή εξέλιξη έστω και αν δε θεωρείται σοβαρή, δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψη. Το πιθανότερο σενάριο είναι όπως ο Ζε Κάρλος μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς ουσιαστικά λόγους.

Μπορεί λοιπόν ο Ουζουνίδης να έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση λόγω των πολλών επιλογών αλλά στην πράξη αποδεικνύεται ότι οι τραυματισμοί θα μας συνοδεύουν συνεχώς.

Τα πλάνα πλέον διαφοροποιούνται αφού πέραν του Ζε Κάρλος και ο Πίντο δε φαίνεται να υπολογίζεται αφού έχασε κάποιες προπονήσεις. Όλα συνηγορούν ότι η ανετοιμότητα των πιο πάνω πιθανότατα να ανοίξει το δρόμο της εντεκάδας για τον Ταβάρες,ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την μέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι να επιστρέψει στην εντεκάδα ο Χρύσης Μιχαήλ. Αν γίνει αυτό ο Φερναντές θα πρέπει να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο κάτι που όπως φάνηκε δε βοηθά στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Άλλες αλλαγές δύσκολα θα γίνουν αφού και σε αυτόν τον αγώνα θα προτιμηθεί ο Νικολόσκι αντί του Μορφή. Δύσκολα θα αλλάξει και το αμυντικό δίδυμο των Δασκαλάκη και Σεγκιρί, εκτός και αν για άλλους λόγους ο προπονητής αποφασίσει πως πρέπει να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Καψής.

Όποιοι και αν αγωνιστούν πάντως ο στόχος είναι η νίκη αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία και θα αυξήσει τη διαφορά από τους άλλους.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Το apoelfc.com.cy επανασχεδιάστηκε, η διοίκηση αντιλήφθηκε τη σημασία ύπαρξης και ανανεώσεις μιας επίσημης ιστοσελίδας και το ΑΠΟΕΛ θέτει και σε αυτό τον τομέα τα στάνταρτς που σταδιακά οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Το όλο project παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε χτες και όπως τονίστηκε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα ανανεώνεται συχνά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!