Το ίδιο σκηνικό

Το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας κύλησε περίπου όπως και το πρώτο με την ομάδα μας να έχει ως πρώτιστο στόχο να πάρουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χρόνο συμμετοχής σε αγώνα. Ο Πάουλο Σέρτζιο ξεκίνησε την ομάδα με την ίδια εντεκάδα που τέλειωσε το φιλικό με τους Τσέχους, δίνοντας της ευκαιρία σε αυτούς που πήραν λιγότερο χρόνο να έχουν σήμερα περισσότερα λεπτά αγώνα.  Γύρω στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αποχώρησαν όλοι εκτός του Αμορίν και την θέση τους πήραν αυτοί που ξεκίνησαν το χτεσινό ματς. Οι Γερμανοί ήταν πιο έτοιμοι από τον ΑΠΟΕΛ , αφού βρίσκονται στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας τους. Το Γερμανικό πρωτάθλημα ξεκινά σε 10 μέρες και έδειξαν ότι τόσο από πλευράς μονταρίσματος όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πολύ πιο έτοιμοι. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 20 λεπτό μετά από σουτ έξω από την περιοχή ενώ το δεύτερο γκολ ήρθε λίγα λεπτά πριν από το ημίχρονο μετά από κόρνερ.

Αν και πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι θα είναι μια δημιουργική ομάδα της οποίας όμως προς το παρών λείπει το εύκολο γκολ. Μοραϊς και Σατσιάς κράτησαν τους Γερμανούς όσο μπορούσαν στο κέντρο ενώ αμυντικά δεν τα πήγαμε και άσχημα, με εξαίρεση την αριστερή πλευρά.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε και πολύ. Εντοπίσαμε το γεγονός ότι τα δύο επιθετικά χαφ της ομάδας μας, Μπίδης και Αλωνεύτης,  κινήθηκαν σε πιο ελεύθερους ρόλους συγκλίνοντας συχνά προς την επίθεση. Ο Μπενασούρ είχε ένα ανάμικτο ρόλο με αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα και φαίνεται ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα μπορέσει να προσφέρει πολύ περισσότερα στην φετινή σεζόν.

 

Ποιους ξεχωρίσαμε στο σημερινό φιλικό

Ο Τιάγκο Γκόμεζ είχε αρκετά καλή παρουσία και ήταν ο κορυφαίος στα λεπτά που αγωνίστηκε προτού κουραστεί. Δυνατός στις μονομαχίες και μέσα στις φάσεις τόσο αμυντικά όσο και οργανωτικά. Αγωνίστηκε ως δεκάρι σε όλο το διάστημα που έπαιξε.

Πολύ καλή παρουσία και για τον Ισμαήλ Κονσάλβες ο οποίος αν και αγωνίστηκε μόνο για σαράντα λεπτά, έδειξε ότι ξέρει μπάλα και θα αποτελέσει τον παίχτη με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που ψάχνει ο προπονητής μας επιθετικά.

Ο Ντα Σίλβα αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της ομάδας μας, έδειξε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη θέση στην οποία αγωνίστηκε χτες αλλά και σήμερα και είναι άδικο να κριθεί για την παρουσία του.

Ο Αμορίν πήρε ολόκληρο ενενηντάλεπτο και έδειξε ότι θα αποτελέσει τον βασικό κεντρικό αμυντικό πάνω στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα μας. Καλή παρουσία με σωστές τοποθετήσεις και καλές μεταβιβάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!