Το απόλυτο comeback του Πρόδρομου Πετρίδη

Ίσως ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι με τη συμπλήρωση εννέα μηνών στην προεδρία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ θα μετρούσε ένα νταμπλ και κυρίως την επιβλητική πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Μπορεί ο Πρόδρομος Πετρίδης να θεωρείται εκ φύσεως αισιόδοξος αλλά ήξερε πολύ καλά ότι τον Δεκέμβριο του 2013 πως αναλάμβανε την προεδρία μιας ομάδας που βρισκόταν σε πορεία βίαιης σύγκρουσης, χωρίς καλές ενδείξεις για αγωνιστική ανάκαμψη αλλά και με σοβαρά οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα. Ούτε αυτά αλλά ούτε και το γεγονός ότι οι ορκισμένοι επικριτές του ήταν έτοιμοι από καιρό για δράση δεν τον πτόησαν και στήνοντας ένα συμβούλιο το οποίο έκρινε λειτουργικό και ικανό ξεκίνησαν τη δική τους μάχη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος κρίθηκε ως το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και για την πραγματοποίηση του είχε και η διοίκηση την ουσιαστική συνεισφορά της καταφέρνοντας να ενισχύσει την ομάδα στην μεταγραφική Ιανουαρίου και πάνω από όλα να συνεχίσει την ομαλή ροή πληρωμών.

Με πρωτεργάτη τον Πρόδρομο Πετρίδη η εταιρεία ΑΠΟΕΛ έσπασε ταμπού και αφύσικες εξαρτήσεις που χρονολογούνταν. Αναφερόμαστε στην υπόθεση LTV και την οριστική ρήξη με τον πρώην τηλεοπτικό πάροχο και μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, με τρόπο που η ομάδα μας βγήκε κερδισμένη.

Σε οργανωτικό επίπεδο η εταιρεία μπήκε ξανά στη σωστή πορεία κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν οι υπάλληλοι της εταιρείας με πρώτο και καλύτερο τον γενικό διευθυντή που έζησε τι εστί αυτόματος πιλότος και επικίνδυνη παρεμβατικότητα.

Με τους ελλειμματικούς προϋπολογισμούς να συνεχίζονται και να είναι δύσκολο να μειωθούν σε ουσιαστικό βαθμό το ζητούμενο για την ομάδα μας ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αφού μόνο έτσι θα ερχόταν η ρευστότητα που θα επέτρεπε να υλοποιηθεί το πλάνο.

Η διοίκηση Πετρίδη στήριξε τον Δώνη και την ομάδα στα δύσκολα του περσινού πρωταθλήματος και έκανε πράξη όλα τα θέλω του προπονητή στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Παρά το μουρμουρητό όλων μας για το timing των κινήσεων η ομάδα πήρε και πάλι το ζητούμενο με το εμφαντικό 5-1 στα play offs.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης λοιπόν όχι μόνο επέστρεψε, που για πολλούς ήταν το απωθημένο του, αλλά το κάνει με τρόπο που ακόμα και οι επικριτές του βρίσκονται σε αμηχανία. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο παίζει και το ότι πλαισιώνεται από συνεργάτες που κάνουν επίσης εξαιρετική δουλειά, κάτι το οποίο τονίζει με κάθε αφορμή.

Ξέρει όμως πολύ καλά ποιο είναι το νέο μεγάλο στοίχημα αφού σε μεγάλο βαθμό ήταν αυτό στο οποίο φάνηκε η ανεπάρκεια της πρώην διοίκησης. Φρόντισε όμως με το σφύριγμα της λήξης του 4-0 να στείλει το πρώτο μήνυμα με την ατάκα «ο κόσμος να θεωρεί ότι θα γίνει σωστή διαχείριση των χρημάτων του CL».

Υποψιαζόμαστε και θα φροντίσουμε αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ να κουμαντάρει!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!