Το παιχνίδι παίζεται με τους κανόνες του Φοίβου

Παρά την τεράστια νίκη επί της Ανόρθωσης θα αρχίσουμε τη σημερινή μας θεματολογία με το πιο επίκαιρο θέμα που είναι το διοικητικό για να σας θυμίσουμε όσα αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες. Σε αντίθεση με τη γραμμή των περισσοτέρων πρέπει να τονίσουμε εκ νέου ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για ομαλή διάδοχη κατάσταση που ήδη βρίσκεται υπό εξέλιξη. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να υπάρξει διοικητική αλλαγή τις επόμενες μέρες αφού από τα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά προκύπτει πως ούτε ο Ερωτοκρίτου αλλά ούτε και οι υπόλοιποι μεγαλομετόχοι δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Πράγματι έχουν γίνει συναντήσεις το τελευταίο 48ωρο οι οποίες δεν οδήγησαν σε κάτι ουσιαστικό αφού όλοι εξακολουθούν να κρέμονται κυριολεκτικά από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Όχι από το τι θα πει αλλά από το τι θα πράξει αφού τα δυο όπως έχει αποδειχτεί επανειλημμένως διαφέρουν.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου είναι αυτός που θα καθορίσει όχι μόνο αν θα γίνει η αλλαγή αλλά και το πώς, πότε και σε τι κλίμα θα γίνει αυτή. Επιμένουμε στο αν θα γίνει αλλαγή γιατί υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ο πρόεδρος της εταιρείας δεν είναι ακόμα έτοιμος να αποχωρήσει. Μπορεί να βιώσαμε ένα συναισθηματικό δημόσιο ξέσπασμα του πριν μια εβδομάδα αλλά από τότε έχουν περάσει αρκετές μέρες και ίσως περάσουν πολύ περισσότερες μέχρι να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Ερωτοκρίτου χτες πριν το αγώνα φανερώνουν ως ένα βαθμό και τις προθέσεις του αφού δεν πρόκειται να κάνει την χάρη στον οποιονδήποτε να παραδώσει την καρέκλα του προέδρου δια του διορισμού. Μπορεί κάτι τέτοιο να έγινε στη δική του περίπτωση προ πενταετίας αλλά χτες διαμήνυσε και δημόσια ότι όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση.

Το πότε θα γίνει γενική συνέλευση και κάτω από ποιες συνθήκες και κλίμα θα πάμε σε αυτήν είναι παράμετροι που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Φημολογείται για παράδειγμα ότι η συνέλευση οριστεί στα τέλη του χρόνου. Αναμένουμε λοιπόν τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ έχοντας όμως την απαίτηση από πλευράς αυτών που κρατούν στα χέρια τους το παρών και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Τα επικοινωνιακά και παρασκηνιακά παιχνίδια των μεγαλομετόχων έχουν φέρει την εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε ένα αδιέξοδο το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό ούτε μετά από μια ήττα από τον Ερμή αλλά ούτε και μετά από μια νίκη επί της Ανόρθωσης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!